BAŞKAN BAŞDİNÇ " İDEOLOJİMİZİ HİZMETTEN ALAN PARTİYİZ"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 23:25, Güncelleme: 25.02.2021 - 23:25
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ " İDEOLOJİMİZİ HİZMETTEN ALAN PARTİYİZ"

Tuşba Belediyesi'nin düzenlediği 2021 yılı basınla istişare, yatırım ve proje toplantısına katılan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç" Hizmetlerimizle vatandaşlarımıza dokunmak düsturumuzdur " dedi. Kentteki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle buluşan Başkan Başdinç " Teşkilâtlarımız ile gönül belediyeciligi kapsamında ilçemizde ulaşılmayan mağdur aile yoktur. 18 bin kişiye ulaşarak,yardımlarımızı götürdük. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını dinlemek, onlarla hemhal olmak, bizim asli görevimizdir. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle muhtarları toplantıları düzenleyerek, mevcut sorun ve sıkıntılara rahatça ulaşabiliyoruz. Samimî dürüst AK Kadrolar olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün bizleri siz kıymetli basın mensuplarıyla bir araya getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'a teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Tuşba Belediyesi'nin düzenlediği 2021 yılı basınla istişare, yatırım ve proje toplantısına katılan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç" Hizmetlerimizle vatandaşlarımıza dokunmak düsturumuzdur " dedi.


Kentteki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle buluşan Başkan Başdinç " Teşkilâtlarımız ile gönül belediyeciligi kapsamında ilçemizde ulaşılmayan mağdur aile yoktur.
18 bin kişiye ulaşarak,yardımlarımızı götürdük. Hemşehrilerimizin sıkıntılarını dinlemek, onlarla hemhal olmak, bizim asli görevimizdir. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle muhtarları toplantıları düzenleyerek, mevcut sorun ve sıkıntılara rahatça ulaşabiliyoruz.
Samimî dürüst AK Kadrolar olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bugün bizleri siz kıymetli basın mensuplarıyla bir araya getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'a teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber