Başkan Başdinç İade-i Ziyaretlere Aralıksız Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2020 - 17:01, Güncelleme: 21.02.2020 - 17:01
 

Başkan Başdinç İade-i Ziyaretlere Aralıksız Devam Ediyor

  Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç İade-i ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Tuşba İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra büyük ses getiren M.Nuri Başdinç iadeyi ziyaretler kapsamından Tuşba Tarım Müdürlüğü, Tuşba Mal Müdürlüğü, Tuşba Nüfus Müdürlüğü, Tuşba Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğünde ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretler hakkında konuşan Başkan Başdinç " Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra yoğun bir şekilde bizleri ziyaret eden değerli hemşehrilerim kamu kurum müdürlerine ve tüm Sivil Toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Bizler de bu güzel heyecan ve mutluluğa hep birlikte sevindik. Teşkilâtımızla beraber iade-i ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız bizlere güvenen dava büyüklerimizi ve partimize yakışır bir şekilde hizmet etmektir. İnşallah hep birlikte şirin ilçemizi siyasette öncü rol model hâline getirebilmektir" şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç İade-i ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.


Tuşba İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra büyük ses getiren M.Nuri Başdinç iadeyi ziyaretler kapsamından Tuşba Tarım Müdürlüğü, Tuşba Mal Müdürlüğü, Tuşba Nüfus Müdürlüğü, Tuşba Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğünde ziyaretlerde bulundu.


Yapılan ziyaretler hakkında konuşan Başkan Başdinç " Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra yoğun bir şekilde bizleri ziyaret eden değerli hemşehrilerim kamu kurum müdürlerine ve tüm Sivil Toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Bizler de bu güzel heyecan ve mutluluğa hep birlikte sevindik.
Teşkilâtımızla beraber iade-i ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.
Amacımız bizlere güvenen dava büyüklerimizi ve partimize yakışır bir şekilde hizmet etmektir.
İnşallah hep birlikte şirin ilçemizi siyasette öncü rol model hâline getirebilmektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber