Başkan Başdinç Ermenistan'nın Azerbaycan'a Yönelik Saldırısını Kınadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2020 - 20:13, Güncelleme: 29.09.2020 - 20:13
 

Başkan Başdinç Ermenistan'nın Azerbaycan'a Yönelik Saldırısını Kınadı

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını kınadı. Ermenistan'ın Azerbaycan toprak bütünlüğüne yönelik kanlı saldırılarını kınayan Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç gazetemiz yerelvanhaber'e yaptığı açıklamada, "30 yıla yaklaşık Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarından sivil yerleşkede yaptığı alçak saldırıyı kınıyorum. Tarihi korkunç ve barbar katliamlarla dolu olan Ermenistan işgal ettigi topraklardan derhal çekilmelidir. Kardeş ülke olan Azerbaycan'da şehit olanlara Allahtan rahmet, yaralılarımıza ise şifalar diliyorum " dedi.


Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını kınadı.
Ermenistan'ın Azerbaycan toprak bütünlüğüne yönelik kanlı saldırılarını kınayan Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç gazetemiz yerelvanhaber'e yaptığı açıklamada, "30 yıla yaklaşık Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarından sivil yerleşkede yaptığı alçak saldırıyı kınıyorum. Tarihi korkunç ve barbar katliamlarla dolu olan Ermenistan işgal ettigi topraklardan derhal çekilmelidir.

Kardeş ülke olan Azerbaycan'da şehit olanlara Allahtan rahmet, yaralılarımıza ise şifalar diliyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber