Başkan Başdinç Başkale'de İncelemelerde Bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2020 - 21:48, Güncelleme: 24.02.2020 - 21:48
 

Başkan Başdinç Başkale'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Başkale deprem köylerinde incelemelerde bulundu. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Başkale ilçesine bağlı deprem köylerinde incelemelerde bulunarak, depremzedeleri ziyaret etti. Depremin etkisiyle ağır yıkımlardan bahseden Başkan Başdinç " Bir mimar olarak yıkımlara baktığımızda yapılan yapılar kerpiç ve eski olduğunu görüyoruz. Beton evlerin ise yığma usulü ile yapıldığı da gözden kaçmıyor. Artık depremlerin hayatımızın bir parçası olarak gördüğümüzde kerpiç ve çamur yapılardan uzaklaşmalıyız. Proje çizimli ve güçlü taşıyıcıları olan evler inşa etmek zorundayız. Eğer ki, bu hassasiyetlere uymazsak sonrasında bedelini ağır ödemiş olacağız. İlçemizde meydana gelen depremin bıraktığı kayıplar bizleri derinden üzdüğünü belirten Başkan Başdinç bu üzücü olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Buraya halkımızla kucaklaşmak, onların dertlerini dinlemek ve yaralarına bir nebze olsun merhem olmak için geldiklerini söyledi. Çadırlarda kalanlarla görüştüklerini, hükümetimizin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti. Bütün yapılması gerekenlerin, büyük bir özveriyle planlama dahilinde yapıldığını belirtti.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Başkale deprem köylerinde incelemelerde bulundu.
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Başkale ilçesine bağlı deprem köylerinde incelemelerde bulunarak, depremzedeleri ziyaret etti.
Depremin etkisiyle ağır yıkımlardan bahseden Başkan Başdinç " Bir mimar olarak yıkımlara baktığımızda yapılan yapılar kerpiç ve eski olduğunu görüyoruz. Beton evlerin ise yığma usulü ile yapıldığı da gözden kaçmıyor. Artık depremlerin hayatımızın bir parçası olarak gördüğümüzde kerpiç ve çamur yapılardan uzaklaşmalıyız. Proje çizimli ve güçlü taşıyıcıları olan evler inşa etmek zorundayız. Eğer ki, bu hassasiyetlere uymazsak sonrasında bedelini ağır ödemiş olacağız.
İlçemizde meydana gelen depremin bıraktığı kayıplar bizleri derinden üzdüğünü belirten Başkan Başdinç bu üzücü olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Buraya halkımızla kucaklaşmak, onların dertlerini dinlemek ve yaralarına bir nebze olsun merhem olmak için geldiklerini söyledi.
Çadırlarda kalanlarla görüştüklerini, hükümetimizin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti.
Bütün yapılması gerekenlerin, büyük bir özveriyle planlama dahilinde yapıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber