Başkan Aslan'dan Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 23:14, Güncelleme: 23.05.2020 - 23:14
 

Başkan Aslan'dan Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı

Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan Ramazan Bayramı münasebetiyle tebrik mesaji yayımladı. Başkan Aslan mesajında," İnsanoğlunun tarihi bir sınavdan geçtiği bu zor dönemde, bizleri Ramazan Bayramı'na ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz. Bu bayramın tüm insanlığa sağlık,sıhhat ,barış,huzur ve kardeşlik getirmesini Allah’tan niyaz eder,hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan Ramazan Bayramı münasebetiyle tebrik mesaji yayımladı.

Başkan Aslan mesajında," İnsanoğlunun tarihi bir sınavdan geçtiği bu zor dönemde, bizleri Ramazan Bayramı'na ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz.

Bu bayramın tüm insanlığa sağlık,sıhhat ,barış,huzur ve kardeşlik getirmesini Allah’tan niyaz eder,hayırlı bayramlar dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber