Başkan Akman’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Siyaset 08.03.2024 - 21:37, Güncelleme: 08.03.2024 - 21:37
 

Başkan Akman’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, toplumun yapısını güçlendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadının daima özverinin ve sevginin kaynağı olduğunu söyledi.

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, kadının toplumun en önemli yapı taşı olduğunu söyledi. Başkan Akman, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlardır. Unutulmamalıdır ki; her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar; huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır” dedi. Kadının statüsünün daha fazla güçlendirilmesi, iş hayatında ve siyasette daha fazla varlık gösterebilmesinin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Akman, “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlar her zaman başımızın tacı olmuştur” ifadelerini kullandı. Kadına yönelik her türlü şiddetin insan haklarının en büyük ihlali olduğunu vurgulayan Başkan Akman, kadına yönelik şiddetin insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu kaydetti. Başkan Akman, “Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır ve sevgidir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekiyor. Bunu yapan toplumların hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir” diye belirtti.   Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınların ülkenin toplumsal birliği ve dirliği için hayati önem taşıdığını dile getiren Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, toplumun yapısını güçlendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadının daima özverinin ve sevginin kaynağı olduğunu söyledi.

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, kadının toplumun en önemli yapı taşı olduğunu söyledi. Başkan Akman, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlardır. Unutulmamalıdır ki; her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar; huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır” dedi.

Kadının statüsünün daha fazla güçlendirilmesi, iş hayatında ve siyasette daha fazla varlık gösterebilmesinin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Akman, “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlar her zaman başımızın tacı olmuştur” ifadelerini kullandı.

Kadına yönelik her türlü şiddetin insan haklarının en büyük ihlali olduğunu vurgulayan Başkan Akman, kadına yönelik şiddetin insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu kaydetti. Başkan Akman, “Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır ve sevgidir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekiyor. Bunu yapan toplumların hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir” diye belirtti.

 

Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınların ülkenin toplumsal birliği ve dirliği için hayati önem taşıdığını dile getiren Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber