Başkan Akman’dan Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

Eğitim 28.09.2023 - 13:02, Güncelleme: 28.09.2023 - 13:02
 

Başkan Akman’dan Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediyenin ücretsiz olarak açmış olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursuna katılan öğrencilere kaynak kitap hediye etti.

    Belediyenin, Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde liseden mezun olan öğrencilere yönelik ücretsiz olarak açmış olduğu YKS hazırlık kursunu ziyaret eden Başkan Akman, her öğrenciye ’Deneme Sınavı’, ‘Yaprak Test’ ve ’Soru Bankası’ndan oluşan kaynak kitap seti dağıttı. Haftanın 5 günü branş öğretmenler tarafından verilen YKS’ye hazırlık kurslarına sayısal, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere 110 öğrencinin katıldığını kaydeden Başkan Akman, uzman öğretmenler nezaretinde yapılan etütlerde ise öğrencilerin test çözdüklerini kaydetti.   KIZ ÖĞRENCİLERİN ÇOĞUNLUĞU BAŞKAN AKMAN’I DUYGULANDIRDI Başkan Akman, kursa katılanların öğrencilerin yüzde 70’ini kızlardan oluşmasını kendisini duygulandırdığını söyledi. Eğitime önem veren kız öğrencilerin anne ve babalarını da tebrik eden Başkan Akman, “Sayın Cumhurbaşkanımızın; ‘Gençlere önem verin, gençlerle her zaman bir araya gelin. Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır’ şeklinde talimatları var. Onun için bizler de sizlere değer veriyoruz” dedi.   Kursa katılan öğrencilerin, belediyenin Tuşba Toplum Yaşam Merkezi bünyesinde açmış olduğu ‘Kitap Cafe’ ve servis hizmetinden de ücretsiz yararlandıklarını dile getiren Başkan Akman, “Sınava giren öğrencilerimizin sınav ücretlerini belediye olarak bizler ödüyoruz” şeklinde konuştu.   Öğrencilere, 30 Adet ‘Deneme Sınavı’, ‘Yaprak Test’ ve 10 Adet ‘Soru Bankası’ndan oluşan kaynak kitap seti dağıtan Başkan Akman, öğrencilerle de tek tek ilgilendi.
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediyenin ücretsiz olarak açmış olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursuna katılan öğrencilere kaynak kitap hediye etti.

 

 

Belediyenin, Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde liseden mezun olan öğrencilere yönelik ücretsiz olarak açmış olduğu YKS hazırlık kursunu ziyaret eden Başkan Akman, her öğrenciye ’Deneme Sınavı’, ‘Yaprak Test’ ve ’Soru Bankası’ndan oluşan kaynak kitap seti dağıttı. Haftanın 5 günü branş öğretmenler tarafından verilen YKS’ye hazırlık kurslarına sayısal, sözel ve eşit ağırlık olmak üzere 110 öğrencinin katıldığını kaydeden Başkan Akman, uzman öğretmenler nezaretinde yapılan etütlerde ise öğrencilerin test çözdüklerini kaydetti.

 

KIZ ÖĞRENCİLERİN ÇOĞUNLUĞU BAŞKAN AKMAN’I DUYGULANDIRDI

Başkan Akman, kursa katılanların öğrencilerin yüzde 70’ini kızlardan oluşmasını kendisini duygulandırdığını söyledi. Eğitime önem veren kız öğrencilerin anne ve babalarını da tebrik eden Başkan Akman, “Sayın Cumhurbaşkanımızın; ‘Gençlere önem verin, gençlerle her zaman bir araya gelin. Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır’ şeklinde talimatları var. Onun için bizler de sizlere değer veriyoruz” dedi.

 

Kursa katılan öğrencilerin, belediyenin Tuşba Toplum Yaşam Merkezi bünyesinde açmış olduğu ‘Kitap Cafe’ ve servis hizmetinden de ücretsiz yararlandıklarını dile getiren Başkan Akman, “Sınava giren öğrencilerimizin sınav ücretlerini belediye olarak bizler ödüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Öğrencilere, 30 Adet ‘Deneme Sınavı’, ‘Yaprak Test’ ve 10 Adet ‘Soru Bankası’ndan oluşan kaynak kitap seti dağıtan Başkan Akman, öğrencilerle de tek tek ilgilendi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber