Başkan Adayı Şabu’dan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 11.03.2024 - 00:24, Güncelleme: 11.03.2024 - 00:24
 

Başkan Adayı Şabu’dan Ramazan Ayı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Tuşba Belediye Başkan Adayı Nayif Şabu Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuşba Belediye Başkan Adayı Nayif Şabu mesajında, “On bir ayın sultanı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ay birlik, beraberlik ve dayanışma ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir ayadır. Biz Müslümanların sabırsızlıkla beklediği on bir ayın sultanı olan Ramazan ayı aynı zamanda dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği ve barış, kardeşlik duygularının hâkim olduğu bir aydır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan ayının da buna vesile olmasını temenni ederiz. Ramazan ayının bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi Tuşba Belediye Başkan Adayı Nayif Şabu Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuşba Belediye Başkan Adayı Nayif Şabu mesajında, “On bir ayın sultanı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ay birlik, beraberlik ve dayanışma ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir ayadır.

Biz Müslümanların sabırsızlıkla beklediği on bir ayın sultanı olan Ramazan ayı aynı zamanda dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği ve barış, kardeşlik duygularının hâkim olduğu bir aydır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan ayının da buna vesile olmasını temenni ederiz. Ramazan ayının bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber