Başkan Adayı Özgökçe: Yerli Adaylarımızla Şeffaf Bir Belediyecilik İçin Geliyoruz

Siyaset 09.03.2024 - 22:33, Güncelleme: 09.03.2024 - 22:33
 

Başkan Adayı Özgökçe: Yerli Adaylarımızla Şeffaf Bir Belediyecilik İçin Geliyoruz

İyi Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Selim Özgökçe düzenlediği bir programla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe genel merkez tarafından Tuşba Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinden sonra siyasi atmosfer iyice kızıştı.Van siyasi arenada tecrübe ve bilgisiyle bilinen Tuşba Başkan Adayı Özgökçe basın mensuplarına yaptığı açıklamasından “Bu seçim evine ekmek götüremeyen babaları seçimidir” dedi. “SİYASETİN TEMELİ GÜVENDİR” 6 yıldan buna kurucu İl Başkanı olarak, ilimizde siyasette kaybolan güveni İYİ Parti çatısı olarak, daha güçlü vermek istiyoruz” diyen Tuşba Belediye Başkan Adayı Selim Özgökçe, “Öncelikle Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçemizde ikamet eden yol arkadaşlarımızın aday gösterilmesi toplum tarafından çok olumlu karşılandı. Belediye hizmet işidir. Alanında başarılı çevre bilinci, mimarlarla Bismillah dedik. Daha önceki Mimarlar ve Mühendisler Odası ziyaretimde kendilerine bu memlekete hizmet için adaylık sizlerin hakkı diyerek, bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye çalıştım. Bu onların en doğal hakkıdır. Tüm değerlerimize gereken kıymeti vermeliyiz. “HALKIMIZA ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ” Her alanda, her ilçede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yağacağımız projeleri anlatıyoruz. Özellikle esnaf kardeşlerimizin söylemi şu yöndedir. İki kutup arasında sıkışmış halkın ciddi anlamda cesaretlendiğini görüyoruz. Bu seçim adayların seçimi değil, evine ekmek götüremeyen babaların, çocuğuna süt alamayan annelerin, sabahları okula aç giden evlatlarımızın seçimidir. Bu seçimde fakirleştirilmiş tüm herkesin sesi olmak için varız. Hemşerilerimizin talebi de bu yönde. “HERKES HAK ETTİĞİNİ BULACAK” Büyükşehir olmamıza rağmen ekonomisi en kötü 72. İl olarak dibe demir atmış durumdayız. Ülkeyi yönetemeyenler bu seçimde umduğunu bulamayacaklar. Kentimizin tüm dinamikleri tarafından ithal adaylara büyük tepki var. Biz İYİ Parti hür ve müstakil girerken, tüm adaylarımızda bu memleketin evlatlarıdır” Basın açıklamasının ardında basın mensuplarının sorularıyla devam etti. Daha sonra Tuşba Başkan Adayı tüm Van halkını Ramazan ayını da tebrik etti. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
İyi Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Selim Özgökçe düzenlediği bir programla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe genel merkez tarafından Tuşba Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinden sonra siyasi atmosfer iyice kızıştı.Van siyasi arenada tecrübe ve bilgisiyle bilinen Tuşba Başkan Adayı Özgökçe basın mensuplarına yaptığı açıklamasından “Bu seçim evine ekmek götüremeyen babaları seçimidir” dedi.

“SİYASETİN TEMELİ GÜVENDİR”

6 yıldan buna kurucu İl Başkanı olarak, ilimizde siyasette kaybolan güveni İYİ Parti çatısı olarak, daha güçlü vermek istiyoruz” diyen Tuşba Belediye Başkan Adayı Selim Özgökçe, “Öncelikle Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçemizde ikamet eden yol arkadaşlarımızın aday gösterilmesi toplum tarafından çok olumlu karşılandı. Belediye hizmet işidir. Alanında başarılı çevre bilinci, mimarlarla Bismillah dedik. Daha önceki Mimarlar ve Mühendisler Odası ziyaretimde kendilerine bu memlekete hizmet için adaylık sizlerin hakkı diyerek, bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye çalıştım. Bu onların en doğal hakkıdır. Tüm değerlerimize gereken kıymeti vermeliyiz.

“HALKIMIZA ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”

Her alanda, her ilçede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yağacağımız projeleri anlatıyoruz. Özellikle esnaf kardeşlerimizin söylemi şu yöndedir. İki kutup arasında sıkışmış halkın ciddi anlamda cesaretlendiğini görüyoruz. Bu seçim adayların seçimi değil, evine ekmek götüremeyen babaların, çocuğuna süt alamayan annelerin, sabahları okula aç giden evlatlarımızın seçimidir. Bu seçimde fakirleştirilmiş tüm herkesin sesi olmak için varız. Hemşerilerimizin talebi de bu yönde.

“HERKES HAK ETTİĞİNİ BULACAK”

Büyükşehir olmamıza rağmen ekonomisi en kötü 72. İl olarak dibe demir atmış durumdayız. Ülkeyi yönetemeyenler bu seçimde umduğunu bulamayacaklar. Kentimizin tüm dinamikleri tarafından ithal adaylara büyük tepki var. Biz İYİ Parti hür ve müstakil girerken, tüm adaylarımızda bu memleketin evlatlarıdır”

Basın açıklamasının ardında basın mensuplarının sorularıyla devam etti. Daha sonra Tuşba Başkan Adayı tüm Van halkını Ramazan ayını da tebrik etti.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber