Başkan Adayı Oflas: Tuşba’ya Hizmet İçin Tuşbayı Tanımak Gerek

Siyaset 27.03.2024 - 15:36, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:36
 

Başkan Adayı Oflas: Tuşba’ya Hizmet İçin Tuşbayı Tanımak Gerek

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Oflas ziyaretlerinde, Tuşbaya hizmet için Tuşbalıyı tanımak, Tuşbalıyı bilmek, Tuşbalıyı sevmek ve Tuşbalı olmak gerektiğini ifade ediyor.

Tuşba ilçesine bağlı tüm merkez mahallelerinde her akşam 4 evi ziyaret eden Başkan Adayı Süleyman Oflas, yürütecekleri projeleri anlatarak, destek ve dua taleplerinde bulunuyor. İlçenin hizmete, gelişime açık bir bölgede, her türlü olumlu projenin renk katacağı potansiyelde olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Oflas, ‘‘Küçüklüğümden bu yana her karış toprağında anılarımın, yaşanmışlığımın olduğu bölgeye hizmet etme aşkıyla çalışıyoruz. Tuşba ismi bende çok derin bir yere sahip. Çocukluğum gözlerimin önüne geliyor. Tuşbalıya, Tuşbanın her sokağına hizmet etmek için bu bölgeyi, bu insanı sevmek gerekiyor. Tuşbaya hizmet için Tuşbalıyı tanımak, Tuşbalıyı bilmek, Tuşbalıyı sevmek ve Tuşbalı olmak gerekir. Tuşbalının sorununu kendi sorunu bilip çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Rabbim bizleri mahcup etmesin’’ şeklinde konuştu. Tuşba Belediyesi'nin her kesimin Belediyesi olacağını anlatan Başkan adayı Oflas, "31 Mart gecesi nasip olurda hemşerilerimiz bize yerel iktidarın mührünü 5 yıllığına teslim ettiğinde, kucaklayıcı, çözüm odaklı bir belediye anlayışıyla harekete geçeceğiz. Vatandaşlarımıza yönelik birçok hizmet projemiz var. 28 ana başlıktan oluşan projelerimizin bir tanesi dahi hayal değil, yapılamayacak projeler değildir. Bu yüzden rahatız ve şeffaf bir şekilde yapacaklarımızı sıralayabiliyoruz. Fakat projelerimiz dışında bir hususu daha açık ve net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki Randevu sistemini tamamen kaldıracağız. Kapımız hemşerilerimizle açık olacak. Biz daha çok sahada olacağız. Fakat kuracağımız 'Hoş geldin masası' ile gelen tüm talepler, sorun ve sıkıntılar hemşerilerimizden alınıp, çözümü konusunda bire bir adım atacağız. Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Bu süreci birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Oflas ziyaretlerinde, Tuşbaya hizmet için Tuşbalıyı tanımak, Tuşbalıyı bilmek, Tuşbalıyı sevmek ve Tuşbalı olmak gerektiğini ifade ediyor.

Tuşba ilçesine bağlı tüm merkez mahallelerinde her akşam 4 evi ziyaret eden Başkan Adayı Süleyman Oflas, yürütecekleri projeleri anlatarak, destek ve dua taleplerinde bulunuyor.

İlçenin hizmete, gelişime açık bir bölgede, her türlü olumlu projenin renk katacağı potansiyelde olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Oflas, ‘‘Küçüklüğümden bu yana her karış toprağında anılarımın, yaşanmışlığımın olduğu bölgeye hizmet etme aşkıyla çalışıyoruz. Tuşba ismi bende çok derin bir yere sahip. Çocukluğum gözlerimin önüne geliyor. Tuşbalıya, Tuşbanın her sokağına hizmet etmek için bu bölgeyi, bu insanı sevmek gerekiyor. Tuşbaya hizmet için Tuşbalıyı tanımak, Tuşbalıyı bilmek, Tuşbalıyı sevmek ve Tuşbalı olmak gerekir. Tuşbalının sorununu kendi sorunu bilip çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Rabbim bizleri mahcup etmesin’’ şeklinde konuştu.

Tuşba Belediyesi'nin her kesimin Belediyesi olacağını anlatan Başkan adayı Oflas, "31 Mart gecesi nasip olurda hemşerilerimiz bize yerel iktidarın mührünü 5 yıllığına teslim ettiğinde, kucaklayıcı, çözüm odaklı bir belediye anlayışıyla harekete geçeceğiz. Vatandaşlarımıza yönelik birçok hizmet projemiz var. 28 ana başlıktan oluşan projelerimizin bir tanesi dahi hayal değil, yapılamayacak projeler değildir. Bu yüzden rahatız ve şeffaf bir şekilde yapacaklarımızı sıralayabiliyoruz. Fakat projelerimiz dışında bir hususu daha açık ve net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki Randevu sistemini tamamen kaldıracağız. Kapımız hemşerilerimizle açık olacak. Biz daha çok sahada olacağız. Fakat kuracağımız 'Hoş geldin masası' ile gelen tüm talepler, sorun ve sıkıntılar hemşerilerimizden alınıp, çözümü konusunda bire bir adım atacağız. Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Bu süreci birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber