Başkan Adayı Ertuş’tan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 11.03.2024 - 00:06, Güncelleme: 11.03.2024 - 00:06
 

Başkan Adayı Ertuş’tan Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Adayı Ertuş, yayınladığı kutlama mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 11 ayın Sultanı Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam âlemine sağlık, huzur, barış ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla geçmesini temenni eden Ertuş “Cenabı Allah, bu gece ilk sahurla karşılayacağımız Ramazan vesilesi ile ülkemize ve dünyamıza sağlık sıhhat getirmesini nasip etsin. Ramazan ayını bir fırsata dönüştürerek küskünlerle barışalım, birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirelim. Yardımlaşmaya önem verelim, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ihmal etmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının tüm İslam Âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere İslam Âleminin Ramazan ayını kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Adayı Ertuş, yayınladığı kutlama mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 11 ayın Sultanı Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam âlemine sağlık, huzur, barış ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla geçmesini temenni eden Ertuş “Cenabı Allah, bu gece ilk sahurla karşılayacağımız Ramazan vesilesi ile ülkemize ve dünyamıza sağlık sıhhat getirmesini nasip etsin. Ramazan ayını bir fırsata dönüştürerek küskünlerle barışalım, birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirelim. Yardımlaşmaya önem verelim, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ihmal etmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının tüm İslam Âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere İslam Âleminin Ramazan ayını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber