Başkan Adayı Bilici’den Kadınlar Günü Etkinliği

Siyaset 08.03.2024 - 23:12, Güncelleme: 08.03.2024 - 23:12
 

Başkan Adayı Bilici’den Kadınlar Günü Etkinliği

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, yaptığı esnaf ziyaretleriyle beraber Kadınlar Günü etkinliği de düzenledi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici ve beraberindeki Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde samimi ve güven içinde bir belediyecilik anlayışında bahseden İpekyolu Başkan Adayı Bilici, “ Van’da doğmuş, büyümüş ve eğitim camiasını çeşitli kademelerinde etkin görevlerde bulundum. Bu anlamda şehrime vefa borcum var. Memleketime hizmet etmek istiyorum. Son 20 yıldan bu yana sivil iradenin belediyelerde olmaması tüm kenti sorun sarmalına dönüştürdü. Artık değişim ve dönüşüm zamanı geldi” dedi. Ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olmasından dolayı kadınlara çiçek taktim ederek günlerini kutlayan Başkan Adayı Bilici, “Şanlı tarihimize baktığımızda ailesinin, aziz milletimizin ve ülkesinin menfaatlerini gözetmeyi şiar edinmiş, bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş olan kadınlarımız, bugün de üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmeye devam etmekte, yeni nesillerin bilinçli, donanımlı, sevgi dolu yetişmesinde ve ülkemizin müreffeh geleceğinin inşasında söz sahibi olmayı sürdürmektedir. Ancak, bugün kadına yönelik şiddet tüm Dünyada kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.  Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken, kadına yönelik şiddetin tasvip edilmesi asla mümkün değildir. Mutlu ve huzurlu bir toplum için kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir” diyen Bilici, “Kadınlar bizlere Allah’ın emanetidir” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, yaptığı esnaf ziyaretleriyle beraber Kadınlar Günü etkinliği de düzenledi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici ve beraberindeki Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinde samimi ve güven içinde bir belediyecilik anlayışında bahseden İpekyolu Başkan Adayı Bilici, “ Van’da doğmuş, büyümüş ve eğitim camiasını çeşitli kademelerinde etkin görevlerde bulundum. Bu anlamda şehrime vefa borcum var. Memleketime hizmet etmek istiyorum. Son 20 yıldan bu yana sivil iradenin belediyelerde olmaması tüm kenti sorun sarmalına dönüştürdü. Artık değişim ve dönüşüm zamanı geldi” dedi.

Ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olmasından dolayı kadınlara çiçek taktim ederek günlerini kutlayan Başkan Adayı Bilici, “Şanlı tarihimize baktığımızda ailesinin, aziz milletimizin ve ülkesinin menfaatlerini gözetmeyi şiar edinmiş, bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş olan kadınlarımız, bugün de üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmeye devam etmekte, yeni nesillerin bilinçli, donanımlı, sevgi dolu yetişmesinde ve ülkemizin müreffeh geleceğinin inşasında söz sahibi olmayı sürdürmektedir.

Ancak, bugün kadına yönelik şiddet tüm Dünyada kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.  Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken, kadına yönelik şiddetin tasvip edilmesi asla mümkün değildir. Mutlu ve huzurlu bir toplum için kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir” diyen Bilici, “Kadınlar bizlere Allah’ın emanetidir” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber