Başkan Adayı Bilici: Sandıklarda Zaferle Çıkacağız

Siyaset 25.03.2024 - 22:41, Güncelleme: 25.03.2024 - 22:41
 

Başkan Adayı Bilici: Sandıklarda Zaferle Çıkacağız

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, “Seçim sandıklarında zaferle çıkacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici’nin seçim ofisine ziyaretçi akını devam ediyor. Aday olmasıyla birlikte yaptığı seçim kampanyalarıyla beraber kentte en çok konuşulan aday olarak gösterilen Mehmet Bilici, şeffaflık ve adil bir yönetime vurgu yapıyor. Yaklaşık bir aydan bu yana yürütülen kampanyalarda halkın büyük sevgisini kazanarak, yoluna devam eden Başkan Adayı Bilici, seçim ofisinde yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajlarının yanında seçimi mutlak kazanacaklarını belirtti. Bilici yaptığı konuşmasında: İftar sonrası seçim ofisimizde hemşerilerimiz ile buluşup sohbet ettik. Her gün daha da büyüyerek yolumuza, hedefimize ilerliyoruz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Biz sizlerin desteği ile 31 Mart günü sandıktan zaferle çıkacağız inşallah bunu gittiğimiz, dokunduğumuz, sohbet ettiğimiz her bir hemşerimizin gösterdiği sevgi ve desteği görerek söylüyorum” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, “Seçim sandıklarında zaferle çıkacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici’nin seçim ofisine ziyaretçi akını devam ediyor. Aday olmasıyla birlikte yaptığı seçim kampanyalarıyla beraber kentte en çok konuşulan aday olarak gösterilen Mehmet Bilici, şeffaflık ve adil bir yönetime vurgu yapıyor.

Yaklaşık bir aydan bu yana yürütülen kampanyalarda halkın büyük sevgisini kazanarak, yoluna devam eden Başkan Adayı Bilici, seçim ofisinde yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajlarının yanında seçimi mutlak kazanacaklarını belirtti.

Bilici yaptığı konuşmasında: İftar sonrası seçim ofisimizde hemşerilerimiz ile buluşup sohbet ettik. Her gün daha da büyüyerek yolumuza, hedefimize ilerliyoruz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Biz sizlerin desteği ile 31 Mart günü sandıktan zaferle çıkacağız inşallah bunu gittiğimiz, dokunduğumuz, sohbet ettiğimiz her bir hemşerimizin gösterdiği sevgi ve desteği görerek söylüyorum” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber