Başkan Aday Adayı Aşkın Desteklerine Devam Ediyor

Siyaset 25.03.2024 - 18:23, Güncelleme: 25.03.2024 - 18:23
 

Başkan Aday Adayı Aşkın Desteklerine Devam Ediyor

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım’a destekler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım’a destekler gelmeye devam ediyor. AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı Ayhan Aşkın, beraberindeki Belediye Meclis Adayı Burhan Şahin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Kedali ile birlikte Ferman Yıldırım’ın seçim ofisini ziyaret ederek, koşulsuz desteğini vermeye devam ediyor. Pazar günü gerçekleşecek olan yere seçimler öncesi partisine nerde olursa olsun sonsuz destek vereceğini açıklayan İş İnsanı Aşkın” Davamıza olan sadakatimiz, Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizdir. Bu anlamda AK Kadrolara destek vermek hepimizin boynumuzun borcudur” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım’a destekler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım’a destekler gelmeye devam ediyor.

AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı Ayhan Aşkın, beraberindeki Belediye Meclis Adayı Burhan Şahin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Kedali ile birlikte Ferman Yıldırım’ın seçim ofisini ziyaret ederek, koşulsuz desteğini vermeye devam ediyor.

Pazar günü gerçekleşecek olan yere seçimler öncesi partisine nerde olursa olsun sonsuz destek vereceğini açıklayan İş İnsanı Aşkın” Davamıza olan sadakatimiz, Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizdir. Bu anlamda AK Kadrolara destek vermek hepimizin boynumuzun borcudur” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber