Başkale'de Okullar 15 Gün Tatil

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2020 - 14:43, Güncelleme: 24.02.2020 - 14:43
 

Başkale'de Okullar 15 Gün Tatil

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre Van Başkale’de okullar 15 gün tatil edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Eğitimdeki birliği sağlamak adına depremin vurduğu Van Başkale’de eğitime 15 gün ara verildi.” açıklamasını yaptı. Konu ile ilgili olarak İran’ın Khoy kentinde meydana gelen ve Van’ı da vuran 5.9’luk depremde 4’ü çocuk 9 kişi yaşamını yitirmiş, 2’si yoğun bakımda 50 kişi de yaralanmıştı.
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre Van Başkale’de okullar 15 gün tatil edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Eğitimdeki birliği sağlamak adına depremin vurduğu Van Başkale’de eğitime 15 gün ara verildi.” açıklamasını yaptı.

Konu ile ilgili olarak İran’ın Khoy kentinde meydana gelen ve Van’ı da vuran 5.9’luk depremde 4’ü çocuk 9 kişi yaşamını yitirmiş, 2’si yoğun bakımda 50 kişi de yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber