Başhekim Çelik Özel Güvenlik Haftasını Kutladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 19:13, Güncelleme: 27.06.2019 - 19:13
 

Başhekim Çelik Özel Güvenlik Haftasını Kutladı

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik tüm Güvenlik personellerini tek, tek ziyaret ederek Güvenlik Haftasını Kutladı. Başhekim Çelik Güvenlik Haftası nedeniyle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan Güvenlik görevlilerine şeker ve kolonya ikramında bulunarak '' 26 ve 30 Haziran Özel Güvenlik Haftasını Kutladı. Özel güvenlik görevlilerini makamında ağırlayan Çelik onların kamu düzenindeki çalışma önemine değindi. Daha sonrasında hastanelerde çalışan Özel Güvenlik görevlilerinin ne denli zorlu bir görev yaptığını belirterek güvenlik görevlilerinin ''26 Haziran Özel Güvenlik Günü'nü ''Kutlayarak çalışma hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.


S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik tüm Güvenlik personellerini tek, tek ziyaret ederek Güvenlik Haftasını Kutladı.


Başhekim Çelik Güvenlik Haftası nedeniyle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan Güvenlik görevlilerine şeker ve kolonya ikramında bulunarak '' 26 ve 30 Haziran Özel Güvenlik Haftasını Kutladı.

Özel güvenlik görevlilerini makamında ağırlayan Çelik onların kamu düzenindeki çalışma önemine değindi. Daha sonrasında hastanelerde çalışan Özel Güvenlik görevlilerinin ne denli zorlu bir görev yaptığını belirterek güvenlik görevlilerinin ''26 Haziran Özel Güvenlik Günü'nü ''Kutlayarak çalışma hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber