Bağımsız Başkan Adayı Kuvvetli Seçim Ofisi Açılışını Yaptı

Siyaset 08.03.2024 - 23:40, Güncelleme: 08.03.2024 - 23:40
 

Bağımsız Başkan Adayı Kuvvetli Seçim Ofisi Açılışını Yaptı

Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Fırat Kuvetli, seçim ve irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Ali Paşa Mahallesi’nde yer alan seçim ofisi açılışına Şehir İttifakı Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, STK temsilcileri, sevenleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim ofisi açılışında konuşan Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli, “Eber bozmak adına, gençlere cesaret vermek ve bağımsız bir irade ile turizm ve sanayi şehrinde Belediye Başkan Adayı olmaya büyüklerimizle beraber karar vererek, bugün sizlerin huzuruna çıktık. Niyet belli, akıbet hayır olsun.  Van’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte merkez ilçe olarak sınırları belli olan Tuşba’da sorunlar büyük. Sanayi şehrimizin daha bir çarşısı yok. Gençlerimizin çaylarını keyifle yudumlayacak, bir sosyal alan yapılmamış. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçildiğimde hep birlikte bağımsız ortak akılla ilçemize hizmet edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Fırat Kuvetli, seçim ve irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Ali Paşa Mahallesi’nde yer alan seçim ofisi açılışına Şehir İttifakı Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, STK temsilcileri, sevenleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim ofisi açılışında konuşan

Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli, “Eber bozmak adına, gençlere cesaret vermek ve bağımsız bir irade ile turizm ve sanayi şehrinde Belediye Başkan Adayı olmaya büyüklerimizle beraber karar vererek, bugün sizlerin huzuruna çıktık. Niyet belli, akıbet hayır olsun.  Van’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte merkez ilçe olarak sınırları belli olan Tuşba’da sorunlar büyük. Sanayi şehrimizin daha bir çarşısı yok. Gençlerimizin çaylarını keyifle yudumlayacak, bir sosyal alan yapılmamış. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçildiğimde hep birlikte bağımsız ortak akılla ilçemize hizmet edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber