Azerbaycan'dan Mhp'ye Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2018 - 14:00, Güncelleme: 22.01.2018 - 14:00
 

Azerbaycan'dan Mhp'ye Ziyaret

Azerbaycan ilim araştırmalar Sivil toplum derneği ve Uluslararası asılsız Ermeni iddialarıyla mücadele Derneğinden Van Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Van Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına Yapılan nezaket ziyaretinde Ermeni diyasporasının çalıştığı alan bu kesim olduğu için bizlerin de bu kesimde çalışmalar göstermemiz lazım diyen Ermeni iddialarıyla mücadele Derneği Genel Başkanı Göksel Gülbay, “Bizler Ermeni diyasporasını batıda değil gelip bu bölgelerde yani Ermeni zulmünün yaşandığı doğu bölgesinde anlatmamız lazım. Doğu illerimizde faal olan bir tek ASİMDER mücadele ediyor ve diğer teşkilatların da buraya gelmeleri lazım. Bizler gidip de Ankara’da, İzmir’de ve Antalya’da bu olayları anlatmamamız lazım çünkü bu olayları ve acıları onlar değil doğu illerimizde yaşayan vatandaşlarımız yaşamıştır. Van ilimizde bu olayları bire bir yaşayan ailelerimiz var ve bu olaylara da vakıf oldukları için buradaki insanlara anlatmamız lazım ki bu işin hem duygusal hem de manevi ruhunu yaşıyorlar. Yaşanan bu maneviyattan dolayı da sahiplenme duygusu yaratıyor ve sahiplenme duygusu içerisine girebiliyorlar” dedi. Azerbaycan ve Türkiye dostluğu ve kardeşliğine değinen Azerbaycan ilim araştırmalar Sivil toplum derneği Başkanı Dr. Telman Gasımov ise, “Geçmişten bu yana Azerbaycan ve Türkiye dostluğu ve kardeşliği yaşanmışlığı vardır. Bizler Türkiye’yi kendi ülkemiz gibi benimseyerek Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Haydar Aliyev’i liderimiz olarak gördük. Daha önce de doğu illerimize geldim ve Van ilimizi de ziyaret ederek Kurum ve kuruluş amirlerine ziyaretlerde bulunuyorum. Bundan sonra sık sık gelmek lazım, kaynaşmak lazım ve teşkilatlanmak lazım çünkü Ermenilerin iddialarını bulmak, ne olduğunu çözmek lazımdır. Bizim için nasıl Hac farizası yapılıyor ise onlar için de bu doğu illerimize gelerek aynı şeyi yapmak istiyorlar. Ermenilerin kendilerine göre Gazetecileri, yazarları ve sivil toplum örgütleri var ben hepsini de yakından takip ediyorum ve bizlerde onlardan daha çok örgütlenip Vatanımıza sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullandı. Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Van Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Güngöralp de, zamanında Azerbaycan ve bizler Ermeni zulmünden çok çok çektik ama şimdi Allah’ımıza binlerce şükür ki şimdi bizim imanımız ve inancımız tamdır. Bu Vatan bizim Milletimizin  topraklarıdır ve kimsenin bu toprakları bizden alması mümkün değildir. Bilindiği üzere AK Parti ve MHP birleşerek Türkiye’mizi daha iyi yerlere getirecekler ve bizlerde buna inanıyoruz dedi. Yapılan ziyaretin sonunda ziyarette bulunan teşkilat başkanları Gülbay ve Gasımov Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Güngöralp’e Azerbaycan bayrağı hediye ettiler.

Azerbaycan ilim araştırmalar Sivil toplum derneği ve Uluslararası asılsız Ermeni iddialarıyla mücadele Derneğinden Van Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Van Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına Yapılan nezaket ziyaretinde Ermeni diyasporasının çalıştığı alan bu kesim olduğu için bizlerin de bu kesimde çalışmalar göstermemiz lazım diyen Ermeni iddialarıyla mücadele Derneği Genel Başkanı Göksel Gülbay, “Bizler Ermeni diyasporasını batıda değil gelip bu bölgelerde yani Ermeni zulmünün yaşandığı doğu bölgesinde anlatmamız lazım. Doğu illerimizde faal olan bir tek ASİMDER mücadele ediyor ve diğer teşkilatların da buraya gelmeleri lazım. Bizler gidip de Ankara’da, İzmir’de ve Antalya’da bu olayları anlatmamamız lazım çünkü bu olayları ve acıları onlar değil doğu illerimizde yaşayan vatandaşlarımız yaşamıştır. Van ilimizde bu olayları bire bir yaşayan ailelerimiz var ve bu olaylara da vakıf oldukları için buradaki insanlara anlatmamız lazım ki bu işin hem duygusal hem de manevi ruhunu yaşıyorlar. Yaşanan bu maneviyattan dolayı da sahiplenme duygusu yaratıyor ve sahiplenme duygusu içerisine girebiliyorlar” dedi.

Azerbaycan ve Türkiye dostluğu ve kardeşliğine değinen Azerbaycan ilim araştırmalar Sivil toplum derneği Başkanı Dr. Telman Gasımov ise, “Geçmişten bu yana Azerbaycan ve Türkiye dostluğu ve kardeşliği yaşanmışlığı vardır. Bizler Türkiye’yi kendi ülkemiz gibi benimseyerek Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Haydar Aliyev’i liderimiz olarak gördük. Daha önce de doğu illerimize geldim ve Van ilimizi de ziyaret ederek Kurum ve kuruluş amirlerine ziyaretlerde bulunuyorum. Bundan sonra sık sık gelmek lazım, kaynaşmak lazım ve teşkilatlanmak lazım çünkü Ermenilerin iddialarını bulmak, ne olduğunu çözmek lazımdır. Bizim için nasıl Hac farizası yapılıyor ise onlar için de bu doğu illerimize gelerek aynı şeyi yapmak istiyorlar. Ermenilerin kendilerine göre Gazetecileri, yazarları ve sivil toplum örgütleri var ben hepsini de yakından takip ediyorum ve bizlerde onlardan daha çok örgütlenip Vatanımıza sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Van Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Güngöralp de, zamanında Azerbaycan ve bizler Ermeni zulmünden çok çok çektik ama şimdi Allah’ımıza binlerce şükür ki şimdi bizim imanımız ve inancımız tamdır. Bu Vatan bizim Milletimizin  topraklarıdır ve kimsenin bu toprakları bizden alması mümkün değildir. Bilindiği üzere AK Parti ve MHP birleşerek Türkiye’mizi daha iyi yerlere getirecekler ve bizlerde buna inanıyoruz dedi.

Yapılan ziyaretin sonunda ziyarette bulunan teşkilat başkanları Gülbay ve Gasımov Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Güngöralp’e Azerbaycan bayrağı hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber