Ayhan Kahraman'dan Ankara çıkarması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2020 - 23:56, Güncelleme: 21.12.2020 - 23:56
 

Ayhan Kahraman'dan Ankara çıkarması

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyarette bulundular. Ziyaretler kapsamında ilk olarak güvenlik kurucularının Ankara da temsil merkezi olan Anadolu Güvenlik Korucuları Ve Şehit Aileleri Konfederasyonu oldu. Burada yapılan istişareler çerçevesinde, alınan kararlar sonucu bir takım nezaket ziyaretleri gerçekleşti. İlk olarak TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı, Mardin ve Bingöl Milletvekilleri ziyaret edildi. Daha sonra MHP İstanbul Milletvekili , güvenlik korucularimizin her zaman meclis de sesi olan Arzu Erdem' i makamında ziyaret ettik. Daha sonra göreve geldiği günden beri korucularimizin her zaman destekçisi olan koruculuk sistemini etkin kullanmada mihenk taşı olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret ettik. Daha sonra Korucuların temsil dairesi olan korucular daire başkanı Mithat Can Kutluca'yı makamında ziyaret ettik. Ankara'daki ziyaretlerin son durağı ise İçişleri Bakanlığı oldu. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu ya güvenlik korucularimizin selamlarını ilettik. İçişleri bakanı yaptığımız görüşme oldukça verimli oldu. Güvenlik korucularimizin beklediği umut dolu haberler için bir ışık oldu. Bu ziyaretler çerçevesinde bizleri misafir eden devlet büyüklerimize, devlet erkanına teşekkür ediyorum. Ayhan Kahraman son olarak, bizleri bu süreçte gerek sosyal medyadan takip edip destek olan gerekse telefon ve mesajlar ile destekleyen dernek başkanları ve güvenlik koruyucusu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım dedi. Haber: Süleyman Çelebi / Van…

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyarette bulundular.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak güvenlik kurucularının Ankara da temsil merkezi olan Anadolu Güvenlik Korucuları Ve Şehit Aileleri Konfederasyonu oldu.

Burada yapılan istişareler çerçevesinde, alınan kararlar sonucu bir takım nezaket ziyaretleri gerçekleşti.

İlk olarak TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı, Mardin ve Bingöl Milletvekilleri ziyaret edildi. Daha sonra MHP İstanbul Milletvekili , güvenlik korucularimizin her zaman meclis de sesi olan Arzu Erdem' i makamında ziyaret ettik. Daha sonra göreve geldiği günden beri korucularimizin her zaman destekçisi olan koruculuk sistemini etkin kullanmada mihenk taşı olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret ettik. Daha sonra Korucuların temsil dairesi olan korucular daire başkanı Mithat Can Kutluca'yı makamında ziyaret ettik. Ankara'daki ziyaretlerin son durağı ise İçişleri Bakanlığı oldu. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu ya güvenlik korucularimizin selamlarını ilettik.

İçişleri bakanı yaptığımız görüşme oldukça verimli oldu. Güvenlik korucularimizin beklediği umut dolu haberler için bir ışık oldu. Bu ziyaretler çerçevesinde bizleri misafir eden devlet büyüklerimize, devlet erkanına teşekkür ediyorum. Ayhan Kahraman son olarak, bizleri bu süreçte gerek sosyal medyadan takip edip destek olan gerekse telefon ve mesajlar ile destekleyen dernek başkanları ve güvenlik koruyucusu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım dedi.
Haber: Süleyman Çelebi / Van…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber