Avukat Fatih Şahin'den Vali Bilmez'e Teşekkür ve Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 16:44, Güncelleme: 23.05.2020 - 16:44
 

Avukat Fatih Şahin'den Vali Bilmez'e Teşekkür ve Ramazan Bayramı Mesajı

Küresinni ailesinin önemli isimlerinden Avukat Fatih ŞAHİN Ramazan bayramı ve içinde bulunduğumuz süreçteki çalışmalarından dolayı Van Valisi Mehmet Emin Bilmez' e teşekkür ve Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Tanınmış Avukat Fatih Şahin Mesajında ; " Yediden yetmişe zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu zor dönemi Milletimizin inancı , birlik beraberliği , azmi ve tedbirlere sıkı sıkıya uyarak aşacağız. İçinde bulunduğumuz süreçte Ülkemizde başarı ile yürütülen çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm birimlerin yaptıklarıyla gurur duymaktayız. Avukat Şahin İlimiz bazında değerlendirecek olursak da başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve tüm İdarecilerimize özverili , sağduyulu ve başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Hemşehrilerimin birbirlerine yakınlığı , samimiyetini ve ziyaret konusundaki hassasiyetini yakinen bildiğimden bayramda dikkat etmemiz gerektiğini önemle istirham ediyorum"dedi

Küresinni ailesinin önemli isimlerinden Avukat Fatih ŞAHİN Ramazan bayramı ve içinde bulunduğumuz süreçteki çalışmalarından dolayı Van Valisi Mehmet Emin Bilmez' e teşekkür ve Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.
Tanınmış Avukat Fatih Şahin Mesajında ; " Yediden yetmişe zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu zor dönemi Milletimizin inancı , birlik beraberliği , azmi ve tedbirlere sıkı sıkıya uyarak aşacağız. İçinde bulunduğumuz süreçte Ülkemizde başarı ile yürütülen çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm birimlerin yaptıklarıyla gurur duymaktayız.
Avukat Şahin İlimiz bazında değerlendirecek olursak da başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve tüm İdarecilerimize özverili , sağduyulu ve başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.
İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Hemşehrilerimin birbirlerine yakınlığı , samimiyetini ve ziyaret konusundaki hassasiyetini yakinen bildiğimden bayramda dikkat etmemiz gerektiğini önemle istirham ediyorum"dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber