AVUKAT FATİH ŞAHİN'DEN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 21:30, Güncelleme: 04.12.2020 - 21:30
 

AVUKAT FATİH ŞAHİN'DEN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Avukat Fatih Şahin ve beraberindeki heyet ile Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hukuk alanındaki başarılarıyla bilinen aynı zamanda Küresünni aşireti tarafından temsiliyeti olan Avukat Fatih Şahin ve heyeti ile beraber Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapan Avukat Şahin" Ülkemizde hukuk alanında büyük reformlar gerçekleştiren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ak kadrolara sahip çıkmalıyız. 2002 yılında Ak Parti'nin iktidar olmasıyla beraber ülkemizin karanlık makus tarihi sona ermiştir. Özellikle hukuk alanındaki karanlık ellerin kesilmesi adelet terazinin dengede kalmasını sağlamıştır. Avukat Şahin " Cumhurbaşkanımızın bizlere emaneti olan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yeni Yönetim Kurulu Üyelerine tekrardan hayırlı olsun. 2023 yolunda şahsım ve ailem olarak her zaman partimizin yanında olacağız " diye konuştu. Ardından yapılan ziyaretin anısına Avukat Fatih Şahin Türkmenoğlu'na tablo taktim etti. Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Başkan Türkmenoğlu " Tanınmış ve başarılı avukatımız Fatih Şahin beye teşekkür ediyorum. Bizim herzamankin de daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

Avukat Fatih Şahin ve beraberindeki heyet ile Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hukuk alanındaki başarılarıyla bilinen aynı zamanda Küresünni aşireti tarafından temsiliyeti olan Avukat Fatih Şahin ve heyeti ile beraber Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapan Avukat Şahin" Ülkemizde hukuk alanında büyük reformlar gerçekleştiren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ak kadrolara sahip çıkmalıyız. 2002 yılında Ak Parti'nin iktidar olmasıyla beraber ülkemizin karanlık makus tarihi sona ermiştir. Özellikle hukuk alanındaki karanlık ellerin kesilmesi adelet terazinin dengede kalmasını sağlamıştır.
Avukat Şahin " Cumhurbaşkanımızın bizlere emaneti olan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yeni Yönetim Kurulu Üyelerine tekrardan hayırlı olsun. 2023 yolunda şahsım ve ailem olarak her zaman partimizin yanında olacağız " diye konuştu.
Ardından yapılan ziyaretin anısına Avukat Fatih Şahin Türkmenoğlu'na tablo taktim etti.


Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Başkan Türkmenoğlu " Tanınmış ve başarılı avukatımız Fatih Şahin beye teşekkür ediyorum. Bizim herzamankin de daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber