Avukat Fatih Şahin'den Ramazan Ayı mesajı

Gündem 23.03.2023 - 16:41, Güncelleme: 23.03.2023 - 16:41
 

Avukat Fatih Şahin'den Ramazan Ayı mesajı

Avukat Fatih Şahin Ramazan Ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukat Fatih Şahin  şunları söyledi:“Müslümanlar olarak, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı, nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır. Rahmeti, bereketi ve sevabı bol olan bu ayda, aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları sona erdirmeli, başta yoksul ve muhtaçlar olmak üzere, paylaşmayı, yardımlaşmayı, hoşgörüyü ve kardeşliği en üst seviyeye çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Vanlı hemşerilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.  
Avukat Fatih Şahin Ramazan Ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukat Fatih Şahin  şunları söyledi:“Müslümanlar olarak, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Ramazan ayı, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı, nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır.
Rahmeti, bereketi ve sevabı bol olan bu ayda, aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları sona erdirmeli, başta yoksul ve muhtaçlar olmak üzere, paylaşmayı, yardımlaşmayı, hoşgörüyü ve kardeşliği en üst seviyeye çıkarmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Vanlı hemşerilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber