Antalya'da Vanın Gönül Rüzgarı Esiyor

Gündem 29.01.2023 - 10:42, Güncelleme: 29.01.2023 - 10:42
 

Antalya'da Vanın Gönül Rüzgarı Esiyor

Kalp krizi geçiren Vanlı İş İnsanı Aslan Şirazi'yi hemşehrileri tarafından ziyaret edilerek, bir an olsun bile yalnız bırakmıyorlar.

  Antalya'da ikamet eden  tanınmış iş insanlarından Vanlı Aslan Şirazi, tedavisi hastanede devam ederken, her gün yüzlerce hemşehrisi tarafından yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor.   Batıdan doğuya adeta bir köprü kurularak  kadim Van şehrinin tüm gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı Antalya'da Vanlılar hiçbir zaman kendilerini gurbette his etmiyorlar.   İş İnsanı Aslan Şirazi'yi ziyaret eden Antalya Vanlılar Derneği Başkanı Yaşar Muncester, Sanat Komisyonu Başkanı Türk Halk Müziğinin ender seslerinden Ulusal Sanatçı Ali Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi  Hakan Saatçıoglu, Van Vakfı Eski Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Sinoglu ve birçok hemşehrisi tarafından yoğun bir şekilde moral verdiler.  Antalya'da ki Vanlıların birlik beraberlik ve dayanışmaları tüm herkese örnek olmuş durumda. Bizler yerelvanhaber ailesi olarak hemşehrimiz Aslan Şirazi'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kentimizi en üst düzeyde temsil eden kıymetli STK temsilcilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.   Haber: ERHAN UĞURLU 
Kalp krizi geçiren Vanlı İş İnsanı Aslan Şirazi'yi hemşehrileri tarafından ziyaret edilerek, bir an olsun bile yalnız bırakmıyorlar.
 
Antalya'da ikamet eden  tanınmış iş insanlarından Vanlı Aslan Şirazi, tedavisi hastanede devam ederken, her gün yüzlerce hemşehrisi tarafından yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor.
 
Batıdan doğuya adeta bir köprü kurularak  kadim Van şehrinin tüm gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı Antalya'da Vanlılar hiçbir zaman kendilerini gurbette his etmiyorlar.
 
İş İnsanı Aslan Şirazi'yi ziyaret eden Antalya Vanlılar Derneği Başkanı Yaşar Muncester, Sanat Komisyonu Başkanı Türk Halk Müziğinin ender seslerinden Ulusal Sanatçı Ali Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi  Hakan Saatçıoglu, Van Vakfı Eski Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Sinoglu ve birçok hemşehrisi tarafından yoğun bir şekilde moral verdiler.
 Antalya'da ki Vanlıların birlik beraberlik ve dayanışmaları tüm herkese örnek olmuş durumda.
Bizler yerelvanhaber ailesi olarak hemşehrimiz Aslan Şirazi'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kentimizi en üst düzeyde temsil eden kıymetli STK temsilcilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.
 
Haber: ERHAN UĞURLU 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber