AKYÜREK İL HAKEM KURULU BAŞKANLIĞI'NA VEDA ETTİ.

Spor 29.08.2023 - 11:34, Güncelleme: 29.08.2023 - 11:34
 

AKYÜREK İL HAKEM KURULU BAŞKANLIĞI'NA VEDA ETTİ.

Uzun yıllardır Van'da Futbol hakemliğine çeşitli kademelerde hizmet eden Erol AKYÜREK yeni futbol sezonu öncesi duygu dolu bir mesajla camiaya veda etti.

                Değerli Gözlemci ve Hakem kardeşlerim ben 1988-1989 Futbol sezonunda hakemlik yaparak girmiş olduğum hakemlik camiasına 1999 yılında hakemliği noktalayarak kıymetli hocalarım Namık Kemal DEMİROĞLU, İsmet TAN, Zafer KORKMAZ, Yalçın ÖZDEMİR, Yalçın KILIÇER gibi abilerimiz ile birlikte Van’a Dernek Binası kazandırarak 2011 Depreminden sonra kapanan Derneğimizi 2014 yılında yeniden açılmasına yönetimimle birlikte TFFHGD Genel Merkezinin  katılımını sağlayarak çok sayıda katılımcı ile açtık. Dernek Yöneticiliği Dernek Başkanlığı, İl Hakem Kurulunda Hakem Atama Sorumlusu, Gözlemci Atama Sorumlusu Başkan Vekili son olarak İl Hakem Kurul Başkanlığı gibi görevlerde elimden geldiği kadar Camiaya büyük bir öz veriyle şahsıma  hiç bir şekilde menfaat ve çıkar gözetmeden tamamen gönül bağım olan sizlere vermiş olduğum değer doğrultusunda İlimin hakemliğine katkı sunmaya devam ettirdim.                 Ancak şu bir gerçek bunca zaman içeresinde gördüğüm haksızlıkları siz hakem ve gözlemci kardeşlerime yaşatmamak adına elimden geldiği kadar çaba harcayarak her birinizin hak ettiği klasmanda görev yapmanız için Ben ve kurulum Bölgesel kurul üyemiz ile birlikte bir birimize destek vererek çaba harcadık.  Şunu anladım ki değerli arkadaşlar,  Doğuda bir İl oluşumuzun mağlubiyeti ile mücadele ediyor olmamız gerçeğine, bir kez daha şahit oldum. Sizlere bir abiniz olarak şunu söylemek isterim birlik beraberliğinizi bozmadan geçmişte yaşanan sürtüşmelere meydan vermeden birlik beraberlimizi saygı ve hoşgörü içinde sürdürmeniz, Ben elimden gelini bu kadar yapabildim.  Klasmanından, aday hakemine, gözlemcimize camiamızın her ferdine başarılar dilerim. Bugün itibari ile İl Hakem Kurulu Başkanlığından Bölge sorumlumuz ve Bölgesel Kurul üyemiz ile istişare ederek istifa ettim. Hoşça kalın                                                                                                                                                                                      Erol AKYÜREK                     Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Uzun yıllardır Van'da Futbol hakemliğine çeşitli kademelerde hizmet eden Erol AKYÜREK yeni futbol sezonu öncesi duygu dolu bir mesajla camiaya veda etti.

 

              Değerli Gözlemci ve Hakem kardeşlerim ben 1988-1989 Futbol sezonunda hakemlik yaparak girmiş olduğum hakemlik camiasına 1999 yılında hakemliği noktalayarak kıymetli hocalarım Namık Kemal DEMİROĞLU, İsmet TAN, Zafer KORKMAZ, Yalçın ÖZDEMİR, Yalçın KILIÇER gibi abilerimiz ile birlikte Van’a Dernek Binası kazandırarak 2011 Depreminden sonra kapanan Derneğimizi 2014 yılında yeniden açılmasına yönetimimle birlikte TFFHGD Genel Merkezinin  katılımını sağlayarak çok sayıda katılımcı ile açtık. Dernek Yöneticiliği Dernek Başkanlığı, İl Hakem Kurulunda Hakem Atama Sorumlusu, Gözlemci Atama Sorumlusu Başkan Vekili son olarak İl Hakem Kurul Başkanlığı gibi görevlerde elimden geldiği kadar Camiaya büyük bir öz veriyle şahsıma  hiç bir şekilde menfaat ve çıkar gözetmeden tamamen gönül bağım olan sizlere vermiş olduğum değer doğrultusunda İlimin hakemliğine katkı sunmaya devam ettirdim.

                Ancak şu bir gerçek bunca zaman içeresinde gördüğüm haksızlıkları siz hakem ve gözlemci kardeşlerime yaşatmamak adına elimden geldiği kadar çaba harcayarak her birinizin hak ettiği klasmanda görev yapmanız için Ben ve kurulum Bölgesel kurul üyemiz ile birlikte bir birimize destek vererek çaba harcadık.  Şunu anladım ki değerli arkadaşlar,  Doğuda bir İl oluşumuzun mağlubiyeti ile mücadele ediyor olmamız gerçeğine, bir kez daha şahit oldum. Sizlere bir abiniz olarak şunu söylemek isterim birlik beraberliğinizi bozmadan geçmişte yaşanan sürtüşmelere meydan vermeden birlik beraberlimizi saygı ve hoşgörü içinde sürdürmeniz, Ben elimden gelini bu kadar yapabildim.  Klasmanından, aday hakemine, gözlemcimize camiamızın her ferdine başarılar dilerim. Bugün itibari ile İl Hakem Kurulu Başkanlığından Bölge sorumlumuz ve Bölgesel Kurul üyemiz ile istişare ederek istifa ettim. Hoşça kalın

 

 

 

                                                                                                                                                                               Erol AKYÜREK        

 

 

 

 

 

 

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber