Ak Partili Vekilden Hastalara moral ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2020 - 11:06, Güncelleme: 11.10.2020 - 11:06
 

Ak Partili Vekilden Hastalara moral ziyareti

AK Parti Van Milltvekili Abdulehad Arvas, S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Van Ak Parti Millet Vekili Sayın Abdulehad Arvas , Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ziyarette , Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sayın Sebahattin Çelik ve Yönetim Ekibi tarafından karşılanırken Ak Parti Teşkilatı Yönetim ekibi de geniş bir katılım gösterdiler. Sayın Arvas hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Hasta yakınları ziyaretten ve Hastanenin ilgi alakadan duydukları ve memnuniyeti dile getirdiler. Hastaları ziyaret etmenin İslami ve insani bir mesele olduğuna vurgu yapan Sayın Arvas; "Sağılık insanın en büyük hazinesi bazen beklenmedik kazalar ve rahatsızlıklar Covit 19 salgın hastalıkları kapsamında insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi. Ziyaret sonrası Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sayın Sebahattin Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.


AK Parti Van Milltvekili Abdulehad Arvas, S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Van Ak Parti Millet Vekili Sayın Abdulehad Arvas , Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ziyarette , Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sayın Sebahattin Çelik ve Yönetim Ekibi tarafından karşılanırken Ak Parti Teşkilatı Yönetim ekibi de geniş bir katılım gösterdiler.
Sayın Arvas hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
Hasta yakınları ziyaretten ve Hastanenin ilgi alakadan duydukları ve memnuniyeti dile getirdiler.
Hastaları ziyaret etmenin İslami ve insani bir mesele olduğuna vurgu yapan Sayın Arvas; "Sağılık insanın en büyük hazinesi bazen beklenmedik kazalar ve rahatsızlıklar Covit 19 salgın hastalıkları kapsamında insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi.
Ziyaret sonrası Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sayın Sebahattin Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber