AK Parti Van Milletvekilleri Kayıt İşlemlerini Yaptı

Van Haber 31.05.2023 - 20:46, Güncelleme: 31.05.2023 - 20:46
 

AK Parti Van Milletvekilleri Kayıt İşlemlerini Yaptı

AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk, bugün TBMM'deki kayıt işlemlerini gerçekleştirdiler.

Türkiye, 14 Mayıs’ta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin resmi sonuçları Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından vekil seçilen isimler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kayıt işlemlerini gerçekleştirdi. 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Van Milletvekilleri seçilen Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk, Van Adliyesi'nde mazbatalarını aldıktan sonra bugün Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de kayıt işlemlerini yaptılar. Kayıt işleminde sonra Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medyasında şu ifadelere yer verdi. "Gazi meclisimizde 28. Dönem Van Milletvekillerimiz ile birlikte kayıt işlemlerimizi yaptırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ve bizleri bu göreve layık gören oyları ile destekleyen bütün hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı sunarım. Rabbim, ülkemize, milletimize ve Van’ımıza  yeniden hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin İnşallah  
AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk, bugün TBMM'deki kayıt işlemlerini gerçekleştirdiler.

Türkiye, 14 Mayıs’ta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin resmi sonuçları Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından vekil seçilen isimler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.


14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Van Milletvekilleri seçilen Kayhan Türkmenoğlu ve Burhan Kayatürk, Van Adliyesi'nde mazbatalarını aldıktan sonra bugün Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de kayıt işlemlerini yaptılar.
Kayıt işleminde sonra Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medyasında şu ifadelere yer verdi.
"Gazi meclisimizde 28. Dönem Van Milletvekillerimiz ile birlikte kayıt işlemlerimizi yaptırdık.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ve bizleri bu göreve layık gören oyları ile destekleyen bütün hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı sunarım.
Rabbim, ülkemize, milletimize ve Van’ımıza  yeniden hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin İnşallah

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber