AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu Oyunu Kullandı

Siyaset 28.05.2023 - 10:45, Güncelleme: 28.05.2023 - 10:55
 

AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu Oyunu Kullandı

Bu akşam Türkiye Yüzyılı şarkısını hep beraber söyleyeceğiz.

    AK Parti Van  Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Hüsref Paşa İlköğretim okulunda oyunu kullandı.   Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oyunu kullanan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu  Oy kullanma işleminin ardından açıklama yaparak " Bugün hakikaten ülkemiz için çok önemli bir gün. Tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı başarılı bir şekilde yaptık.  Allah nasip ederse liderimizi bir daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bugün herkesi sandık başına davet ediyoruz.    Bizler AK kadrolar olarak  liderimiz için sahadayız.    Bu akşam Türkiye Yüzyılı şarkısını hep beraber söyleyeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Bu akşam Türkiye Yüzyılı şarkısını hep beraber söyleyeceğiz.
 
 
AK Parti Van  Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Hüsref Paşa İlköğretim okulunda oyunu kullandı.
 
Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oyunu kullanan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu 
Oy kullanma işleminin ardından açıklama yaparak " Bugün hakikaten ülkemiz için çok önemli bir gün. Tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı başarılı bir şekilde yaptık.  Allah nasip ederse liderimizi bir daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bugün herkesi sandık başına davet ediyoruz.
 
 Bizler AK kadrolar olarak  liderimiz için sahadayız.
 
 Bu akşam Türkiye Yüzyılı şarkısını hep beraber söyleyeceğiz.
Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber