AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ KARTAL'DAN BRUKİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2021 - 13:36, Güncelleme: 02.02.2021 - 13:36
 

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ KARTAL'DAN BRUKİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal , Beraberindeki Ak Parti Van il Başkan yardımcısı Süleyman Oflas Burukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu. Haber Suat Baran AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal , Burukiler Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Erbenzer ve Üyeleri ile dernekçe düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Dernek çalışmaları hakkında Erbenzer'den bilgi alan Milletvekili Kartal ,ortak paydamız olan evimize ait dernekte olmaktan mutluluk duymaktayım. TBMM'deki vekillerinden biri olarak Vanlı gençlerimizle her fırsatta bir araya geliyorum. Gençlerimize katma değer sağlıyabileceğimiz her konuda varım" dedi. Başkan Erbenzer ise sembol isimlerden biri olan Van Milletvekili Kartal olduğunu belirterek Burukiler üyelik belgesi takdim etti.



AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal , Beraberindeki Ak Parti Van il Başkan yardımcısı Süleyman Oflas Burukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Haber Suat Baran


AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal , Burukiler Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Erbenzer ve Üyeleri ile dernekçe düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Dernek çalışmaları hakkında Erbenzer'den bilgi alan Milletvekili Kartal ,ortak paydamız olan evimize ait dernekte olmaktan mutluluk duymaktayım. TBMM'deki vekillerinden biri olarak Vanlı gençlerimizle her fırsatta bir araya geliyorum. Gençlerimize katma değer sağlıyabileceğimiz her konuda varım" dedi.
Başkan Erbenzer ise sembol isimlerden biri olan Van Milletvekili Kartal olduğunu belirterek Burukiler üyelik belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber