AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı’ndan Deprem Bölgesine Yardım

Gündem 10.03.2023 - 13:57, Güncelleme: 10.03.2023 - 13:57
 

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı’ndan Deprem Bölgesine Yardım

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran öncülüğünde toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderildi.

Konuyla ilgili AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran yaptığı açıklamasınsda; "Kadın Kolları Genel Merkez Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir öncülüğünde sıcak sofralar tekrar kurulsun kampanyası kapsamında depremde kardeşlerimizin yaralarını birlikte sarmak için afetin yaşanmadığı 70 ilimizde kardeşlerimize ulaştırmak üzere İl ve İlçe Kadın Kollarımız, Teşkilatlarımız, AK belediyelerimiz ve halkımızın desteği ile bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde her bir kolide altı kişilik olmak üzere mutfak malzemeleri hazırlanmıştır. Toplamda 500 adet koliyi 10 Mart 2023 tarihinde (bugün) 25 kişilik İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarımız ile Adıyaman ilimizdeki çadır kentlerde ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren kardeşlerimize ulaştıracağız. Deprem öncesinde olduğu gibi yine sıcak sofralar kurulsun. Bu süreçte devlet millet elele verecek, depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Başlattığımız kampanyaya destek sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dedi
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran öncülüğünde toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderildi.

Konuyla ilgili AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran yaptığı açıklamasınsda;

"Kadın Kolları Genel Merkez Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir öncülüğünde sıcak sofralar tekrar kurulsun kampanyası kapsamında depremde kardeşlerimizin yaralarını birlikte sarmak için afetin yaşanmadığı 70 ilimizde kardeşlerimize ulaştırmak üzere İl ve İlçe Kadın Kollarımız, Teşkilatlarımız, AK belediyelerimiz ve halkımızın desteği ile bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde her bir kolide altı kişilik olmak üzere mutfak malzemeleri hazırlanmıştır. Toplamda 500 adet koliyi 10 Mart 2023 tarihinde (bugün) 25 kişilik İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarımız ile Adıyaman ilimizdeki çadır kentlerde ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren kardeşlerimize ulaştıracağız.

Deprem öncesinde olduğu gibi yine sıcak sofralar kurulsun. Bu süreçte devlet millet elele verecek, depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Başlattığımız kampanyaya destek sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Dedi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber