AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran'dan Bayram Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 15:37, Güncelleme: 30.07.2020 - 15:37
 

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran'dan Bayram Mesajı

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Tüm İslam Alemi olarak Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanın içerisinde bulunduğunu belirten AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, sözlerine şöyle devam etti: “Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır. Mübarek Kurban Bayramında bu anlayışın, bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Bir kez daha kurbanlarımızın makbul olmasını temenni ederken, aziz milletimizin ve Vanlı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tüm İslam Alemi olarak Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanın içerisinde bulunduğunu belirten AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, sözlerine şöyle devam etti: “Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır.

Mübarek Kurban Bayramında bu anlayışın, bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Bir kez daha kurbanlarımızın makbul olmasını temenni ederken, aziz milletimizin ve Vanlı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber