Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu'danRamazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 16:10, Güncelleme: 23.05.2020 - 16:10
 

Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu'danRamazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Tuşba İlçe Kurucu Ve Bir önceki dönem Başkanı Naif Şabu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şabu mesajında " Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaştığı müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.   Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.   Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim" diye açıklama yaptı.


Ak Parti Tuşba İlçe Kurucu Ve Bir önceki dönem Başkanı Naif Şabu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Şabu mesajında " Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaştığı müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 
Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.
 
Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim" diye açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber