Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu'dan Kadir Gecesi Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 20:40, Güncelleme: 18.05.2020 - 20:40
 

Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu'dan Kadir Gecesi Mesajı

Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu Kadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Naif Şabu mesajında " Ramazan ayında müstesna bir öneme haiz olan Kadir Gecesine ulaşmanın buruk sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin feyiz bereket ve rahmetinden istifade etmeyi Cenab-i Hak cümlemize nasip ve müyeser eylesin. Bu yıl ki, Ramazan ayı ve Kadir gecesini tarihte eşi ve benzeri ender görülen bir müsübeti yaşayarak idrak ediyoruz. Her yıl dolup taşan cami ve mescitlerimiz, bu yıl safların tutulmadığı, omuz omuza teravih ve tesbih namazlarının kılınamadığı, Allah-u ekber seslerinden mahrum bırakıldığı bir ramazan ve Kadir Gecesini yaşıyoruz. Kadir gecelerinde birbirimiz ile musafaha ederek kucaklaştığımız o günlerin, ne kadar büyük bir nimet olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Ayrıca dünyada süper güç oldugunu iddia eden emperyal güçlerin, füze ve modern silahları ile mazlum insanlara her türlü zulmü reva görerek katledenler. Allah'ın azzamet ve kudreti karşısında ne kadar aciz ve çaresiz kaldıklarını gördük ve müşahede ettik. Rabbim yaşadığımız bu musübetlerden ders alan, manevi değerlerinin şuuruyla birbirlerini seven ve islam kardeşliğini esas alan bir toplum olmayı cümlemize nasip eylesin. Keza, cami ve mescitlerimizin cemaatiyle buluştuğu, insanlarımızın huzur ve refaha kavuştuğu günlerde buluşmak umudu ile, başta Vanlı kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini ve idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bu mukaddes zaman diliminin yüzü suyu hürmetine Koronavirüs musübetinin ülkemiz ve insanlık aleminin üzerinden def olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum " dedi.


Ak Parti Tuşba Kurucu Ve Bir önceki dönem İlçe Başkanı Naif Şabu Kadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Naif Şabu mesajında " Ramazan ayında müstesna bir öneme haiz olan Kadir Gecesine ulaşmanın buruk sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin feyiz bereket ve rahmetinden istifade etmeyi Cenab-i Hak cümlemize nasip ve müyeser eylesin.
Bu yıl ki, Ramazan ayı ve Kadir gecesini tarihte eşi ve benzeri ender görülen bir müsübeti yaşayarak idrak ediyoruz.
Her yıl dolup taşan cami ve mescitlerimiz, bu yıl safların tutulmadığı, omuz omuza teravih ve tesbih namazlarının kılınamadığı, Allah-u ekber seslerinden mahrum bırakıldığı bir ramazan ve Kadir Gecesini yaşıyoruz.
Kadir gecelerinde birbirimiz ile musafaha ederek kucaklaştığımız o günlerin, ne kadar büyük bir nimet olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Ayrıca dünyada süper güç oldugunu iddia eden emperyal güçlerin, füze ve modern silahları ile mazlum insanlara her türlü zulmü reva görerek katledenler. Allah'ın azzamet ve kudreti karşısında ne kadar aciz ve çaresiz kaldıklarını gördük ve müşahede ettik.
Rabbim yaşadığımız bu musübetlerden ders alan, manevi değerlerinin şuuruyla birbirlerini seven ve islam kardeşliğini esas alan bir toplum olmayı cümlemize nasip eylesin.
Keza, cami ve mescitlerimizin cemaatiyle buluştuğu, insanlarımızın huzur ve refaha kavuştuğu günlerde buluşmak umudu ile, başta Vanlı kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini ve idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını tebrik ediyor,
Bu mukaddes zaman diliminin yüzü suyu hürmetine Koronavirüs musübetinin ülkemiz ve insanlık aleminin üzerinden def olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber