AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 20.04.2023 - 21:07, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:07
 

AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Tuşba İlçe Kurucu ve önceki dönem Başkanı Naif Şabu mesajında;"6 Şubat 2023 günü ülkemizde vuku bulan, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremler oldu. Bu yıkıcı depremler neticesinde 50 bin vatandaşımızı kayıp ettik.100 binden fazla vatandaşımızda yaralandı. 11 ilimiz bu depremlerle beraber adeta yerle bir oldu. Dolayısıyla bu yılki, Ramazanı Şerifi buruk idrak ederek, bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Türkiye'nin içinde geçtiği sıkıntılı sürecede vurgu yapan AK Partili Şabu: Bu yılın en önemli gündem maddesi kuşkusuz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleridir. Bu seçimlerin önemi Türkiye'de olduğu kadar tüm dünya ülkeleride önemle takip edilmektedir.Türkiye'ye bir takım ülke ve çevreler kaotik bir ortamın yeniden hakim olması için hep beraber ortak hareket ederek,huzur, güven ve istikrarın bozulması için ellerinden geleni yapacakları muhtemeldir. Halkımız bu kirli oyunun farkında ve şuurunda olmalılar. Unutmayalım ki,bu seçim ülkemizin bekası kadar önemli ve tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu tehlikeli oyunun bozulmaması  halinde telafisi mümkün olmayan bir süreç başlayabilir. Bu nedenle bazı kirli çevreler soğan ve patetes hesabı yaparak, olayı basite indirgemeye çalışıyorlar. Oyun büyük, sebepler küçük görünsede planlanan hesabın çok büyük olduğunu unutmayalım. Ateş yanmadan, güneş batmadan, geç kalmadan uyanmalıyız. Bu tehlikeli oyuna alet olmamalıyız. Aksi takdirde güneş de batar ülkede.   "TORUNLARIMIZIN MİRASI CENNET VATANIMIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR" Biran önce bu gaflet uykusundan uyanarak, hem ükemize hemde, bizden sonraki nesillerin yani torunlarımızın mirası cennet vatanımıza sahip çıkmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm islam coğrafyasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz eder, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.
AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Tuşba İlçe Kurucu ve önceki dönem Başkanı Naif Şabu mesajında;"6 Şubat 2023 günü ülkemizde vuku bulan, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremler oldu. Bu yıkıcı depremler neticesinde 50 bin vatandaşımızı kayıp ettik.100 binden fazla vatandaşımızda yaralandı. 11 ilimiz bu depremlerle beraber adeta yerle bir oldu. Dolayısıyla bu yılki, Ramazanı Şerifi buruk idrak ederek, bayrama kavuşmuş bulunmaktayız.


Türkiye'nin içinde geçtiği sıkıntılı sürecede vurgu yapan AK Partili Şabu:
Bu yılın en önemli gündem maddesi kuşkusuz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleridir. Bu seçimlerin önemi Türkiye'de olduğu kadar tüm dünya ülkeleride önemle takip edilmektedir.Türkiye'ye bir takım ülke ve çevreler kaotik bir ortamın yeniden hakim olması için hep beraber ortak hareket ederek,huzur, güven ve istikrarın bozulması için ellerinden geleni yapacakları muhtemeldir. Halkımız bu kirli oyunun farkında ve şuurunda olmalılar. Unutmayalım ki,bu seçim ülkemizin bekası kadar önemli ve tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu tehlikeli oyunun bozulmaması  halinde telafisi mümkün olmayan bir süreç başlayabilir.
Bu nedenle bazı kirli çevreler soğan ve patetes hesabı yaparak, olayı basite indirgemeye çalışıyorlar. Oyun büyük, sebepler küçük görünsede planlanan hesabın çok büyük olduğunu unutmayalım. Ateş yanmadan, güneş batmadan, geç kalmadan uyanmalıyız. Bu tehlikeli oyuna alet olmamalıyız. Aksi takdirde güneş de batar ülkede.
 

"TORUNLARIMIZIN MİRASI CENNET VATANIMIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR"
Biran önce bu gaflet uykusundan uyanarak, hem ükemize hemde, bizden sonraki nesillerin yani torunlarımızın mirası cennet vatanımıza sahip çıkmalıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm islam coğrafyasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz eder, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber