Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 00:40, Güncelleme: 24.04.2020 - 00:40
 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Ramazan Ayı Mesajı

Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başdinç mesajında " “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı, bir sene boyunca özlemle beklediğimiz aynı zamanda aç ve yoksulların halinden daha iyi anlama fırsatı yakaladığımız, paylaşma-dayanışma ve kardeşlik duygularının daha çok derin manalar yüklendiği kutsal bir aydır. ‘Ramazan bereketi ile geldi ‘ cümlesi mana bulsun. İftar sofralarımız mütevazı sofralar olsun. Yapacağımız yardımlar gösterişten uzak, sağ elimizin verdiğinden sol elimizin haberdar olmadığı Kuran-ı Kerim ve Efendimizin sünneti ışığında yardımlar olsun. Vermenin, paylaşmanın ve sevindirmenin hazzına erelim. Oruç, ibadet ve aynı zamanda sabır ayı olan Ramazan Ayı’nda yapılan duaların, ibadetlerin, yardımların ve hatta bir tebessümün bile Yüce Mevla katında çok değerli olduğunu Peygamber Efendimiz (sav) bizlere bildirmiştir. Bu Ramazan dargınlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak gönüller yapmanın çabasında olalım. Ayrıca Âlemlerin Efendisi’nin o eşsiz güzel ahlakına sahip olabilmeyi de bu mübarek ayı vesile kılabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik eder; oruç ibadetini de yerine getireceğimiz bu müstesna zaman diliminin tüm insanlık âlemine huzur, sevgi, mutluluk ve kardeşlik getirmesini de Yüce Mevla’dan niyaz ederim.”dedi.


Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Başdinç mesajında "
“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı, bir sene boyunca özlemle beklediğimiz aynı zamanda aç ve yoksulların halinden daha iyi anlama fırsatı yakaladığımız, paylaşma-dayanışma ve kardeşlik duygularının daha çok derin manalar yüklendiği kutsal bir aydır.
‘Ramazan bereketi ile geldi ‘ cümlesi mana bulsun. İftar sofralarımız mütevazı sofralar olsun. Yapacağımız yardımlar gösterişten uzak, sağ elimizin verdiğinden sol elimizin haberdar olmadığı Kuran-ı Kerim ve Efendimizin sünneti ışığında yardımlar olsun. Vermenin, paylaşmanın ve sevindirmenin hazzına erelim.
Oruç, ibadet ve aynı zamanda sabır ayı olan Ramazan Ayı’nda yapılan duaların, ibadetlerin, yardımların ve hatta bir tebessümün bile Yüce Mevla katında çok değerli olduğunu Peygamber Efendimiz (sav) bizlere bildirmiştir. Bu Ramazan dargınlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak gönüller yapmanın çabasında olalım. Ayrıca Âlemlerin Efendisi’nin o eşsiz güzel ahlakına sahip olabilmeyi de bu mübarek ayı vesile kılabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik eder; oruç ibadetini de yerine getireceğimiz bu müstesna zaman diliminin tüm insanlık âlemine huzur, sevgi, mutluluk ve kardeşlik getirmesini de Yüce Mevla’dan niyaz ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber