Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Babalar Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2020 - 17:20, Güncelleme: 21.06.2020 - 17:20
 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Babalar Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Babalar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ailenin temel direği olarak görülen babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirtti. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç babaların, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direği olduğunu vurguladı. Babalar Günü nedeniyle bir yazılı mesaj yayımlayan Başkan Başdinç " Babaların ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olduğunu ifade etti. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getirdi. "Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkanlara kavuşmalarını sağlamaktır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırılan babaların, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babalar, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Ailede babanın varlığı çocukların öz güven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Babalar Günü’nün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaların, hatırlamaları onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Bu vesileyle ben de bir baba olarak tüm babaların gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç Babalar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ailenin temel direği olarak görülen babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirtti.
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç babaların, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direği olduğunu vurguladı.
Babalar Günü nedeniyle bir yazılı mesaj yayımlayan Başkan Başdinç " Babaların ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olduğunu ifade etti. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getirdi. "Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkanlara kavuşmalarını sağlamaktır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırılan babaların, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babalar, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Ailede babanın varlığı çocukların öz güven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Babalar Günü’nün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaların, hatırlamaları onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum.

Bu vesileyle ben de bir baba olarak tüm babaların gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber