AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten 28 Şubat Açıklaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2021 - 13:46, Güncelleme: 28.02.2021 - 13:46
 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten 28 Şubat Açıklaması

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, 28 Şubat’ın hiçbir zaman unutulmayacak kara bir leke olduğunu söyledi. 28 Şubat darbesinin herkesim insanlara yapılan eziyetlerle hiçbir zaman unutulmayacak kara bir leke olduğunu kaydeden Başdinç, 28 Şubat müdahalesinin özellikle ekonomiye vurduğu darbeyle, 2001 krizinin oluşumuna hazırladığı zeminle, yetimin hakkını, milletin istikbalini, Türkiye’nin kazanımlarını heba eden bir girişim olarak hafızalardan silinmeyeceğini dile getirdi.Başkan Başdinç “28 Şubat zihniyetinin ataları iş başına geçtiler. Milli iradeyi adeta reddettiler. Halkı küçümsediler ve ‘Türkiye’yi millet yönetemez, biz yöneteceğiz’ diyerek yönetime el koydular. Bu örümcek kafalı zihniyet 12 Eylül’de de, 28 Şubat’ta da hep aynı tavır içerisinde oldular. Her bir müdahalede milletin elinden yetkisini alıp, Türkiye’nin yönetimine el koydular. Yönetime el koyanlar, iktidarlarını başka çevrelerle paylaştılar. Kimdi bu çevreler? AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, İş dünyası, medya, belli sivil toplum örgütleri, elitler, seçkinler, çeteler, CHP ve diğer statüko partileri. İktidarı ve gücü bir tek milletle asla paylaşmadılar” dedi.Darbeci ve askeri vesayetçi karanlık zihniyetlere inat Türkiye’yi kimin yöneteceği sorusuna kesin, net bir cevap verdiklerini söyleyen Başdinç “AK Parti ile birlikte milletimiz bir kez daha iktidara geldi. Hiç kimse milletten bu iradeyi alamaz. Oynadıkları kirli oyunlar, iftiralar ve suçlamalar, sandık olmadan, milli irade olmadan onları bir yere getiremez" diye konuştu.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, 28 Şubat’ın hiçbir zaman unutulmayacak kara bir leke olduğunu söyledi.

28 Şubat darbesinin herkesim insanlara yapılan eziyetlerle hiçbir zaman unutulmayacak kara bir leke olduğunu kaydeden Başdinç, 28 Şubat müdahalesinin özellikle ekonomiye vurduğu darbeyle, 2001 krizinin oluşumuna hazırladığı zeminle, yetimin hakkını, milletin istikbalini, Türkiye’nin kazanımlarını heba eden bir girişim olarak hafızalardan silinmeyeceğini dile getirdi.
Başkan Başdinç “28 Şubat zihniyetinin ataları iş başına geçtiler. Milli iradeyi adeta reddettiler. Halkı küçümsediler ve ‘Türkiye’yi millet yönetemez, biz yöneteceğiz’ diyerek yönetime el koydular. Bu örümcek kafalı zihniyet 12 Eylül’de de, 28 Şubat’ta da hep aynı tavır içerisinde oldular. Her bir müdahalede milletin elinden yetkisini alıp, Türkiye’nin yönetimine el koydular. Yönetime el koyanlar, iktidarlarını başka çevrelerle paylaştılar.

Kimdi bu çevreler?

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, İş dünyası, medya, belli sivil toplum örgütleri, elitler, seçkinler, çeteler, CHP ve diğer statüko partileri. İktidarı ve gücü bir tek milletle asla paylaşmadılar” dedi.
Darbeci ve askeri vesayetçi karanlık zihniyetlere inat Türkiye’yi kimin yöneteceği sorusuna kesin, net bir cevap verdiklerini söyleyen Başdinç “AK Parti ile birlikte milletimiz bir kez daha iktidara geldi. Hiç kimse milletten bu iradeyi alamaz. Oynadıkları kirli oyunlar, iftiralar ve suçlamalar, sandık olmadan, milli irade olmadan onları bir yere getiremez" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber