AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç" Pkk terör örgütü döktüğü kanda boğulacaktır "

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 21:42, Güncelleme: 15.02.2021 - 21:42
 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç" Pkk terör örgütü döktüğü kanda boğulacaktır "

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç"Alçak Pkk terör örgütü Gara'da insanlık suçu işlemiştir" diyerek teröre lanet etti. Başkan Başdinç " Pkk terör örgütü tarafından alıkonulan 13 sivil vatandaşımızın Gara bölgesinde bir mağarada alçakça şehit edilmesi yüreklere kör bir ateş bıraktı. Yıllardan beri coğrafyamıza derin acılar bırakan Pkk sivil insanları katlederek bir kez daha kirli yüzünü göstermiştir. AK Parti teşkilatı olarak alçak saldırıyı kınıyoruz. Gara’da şehit edilen masum sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun.” dedi. 


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç"Alçak Pkk terör örgütü Gara'da insanlık suçu işlemiştir" diyerek teröre lanet etti.
Başkan Başdinç " Pkk terör örgütü tarafından alıkonulan 13 sivil vatandaşımızın Gara bölgesinde bir mağarada alçakça şehit edilmesi yüreklere kör bir ateş bıraktı.
Yıllardan beri coğrafyamıza derin acılar bırakan Pkk sivil insanları katlederek bir kez daha kirli yüzünü göstermiştir. AK Parti teşkilatı olarak alçak saldırıyı kınıyoruz.
Gara’da şehit edilen masum sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber