AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANI BAŞDİNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNİN AÇILIŞINI YAPTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 20:55, Güncelleme: 10.12.2020 - 20:55
 

AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANI BAŞDİNÇ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNİN AÇILIŞINI YAPTI

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Şemsibey mahallesi Aile Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı. Şemsibey mahallesi'nde Aile Sağlık Merkezi açılışında konuşan Başkan Başdinç " Ak Parti iktidarımızla beraber her alanda oldu gibi sağlıkta da devrim niteliginde hizmetler gerçekleştirdik. Her geçen gün yaptığımız hizmetlerin üzerine yenisini ekleyerek milletemize olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. "Her ne kadar Van şehir merkezinde güzel ve defasa bir hastanemiz olsa da Tuşba ilçemizde de sağlık ocakları ve aile sağlık merkezlerinin olmasını önemsiyoruz. Sağlık her işin başı. Sağlık varsa huzur var mutluluk var. Sağlık varsa başarı var. O yüzden tüm bölgemizdeki sağlık yatırımlarına omuz vermeyi görev biliyoruz." dedi.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Şemsibey mahallesi Aile Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı.

Şemsibey mahallesi'nde Aile Sağlık Merkezi açılışında konuşan Başkan Başdinç " Ak Parti iktidarımızla beraber her alanda oldu gibi sağlıkta da devrim niteliginde hizmetler gerçekleştirdik. Her geçen gün yaptığımız hizmetlerin üzerine yenisini ekleyerek milletemize olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz.

"Her ne kadar Van şehir merkezinde güzel ve defasa bir hastanemiz olsa da Tuşba ilçemizde de sağlık ocakları ve aile sağlık merkezlerinin olmasını önemsiyoruz. Sağlık her işin başı. Sağlık varsa huzur var mutluluk var. Sağlık varsa başarı var. O yüzden tüm bölgemizdeki sağlık yatırımlarına omuz vermeyi görev biliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber