AK PARTİ TUŞBA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KARATEKİN'DEN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 10:13, Güncelleme: 28.11.2020 - 10:13
 

AK PARTİ TUŞBA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KARATEKİN'DEN TÜRKMENOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Van Tuşba Ilçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyareti yaptı. AK Parti Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin 7. İl Olağan Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kayhan Türkmenoğlu'nun çekilmiş fotoğrafını tablo haline getirerek İl başkanına taktim etti. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Türkmenoğlu “Ak Parti ailesi olarak gençlerimiz bizler için önemlidir. Gençlerin aktif olarak siyaset yapabildiği ve kendilerini ifade ettiği yegane ortam Ak Partidir.  Değerli kardeşimize ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar dilerim.” dedi.


AK Parti Van Tuşba Ilçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyareti yaptı.


AK Parti Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin 7. İl Olağan Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kayhan Türkmenoğlu'nun çekilmiş fotoğrafını tablo haline getirerek İl başkanına taktim etti.

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Türkmenoğlu “Ak Parti ailesi olarak gençlerimiz bizler için önemlidir. Gençlerin aktif olarak siyaset yapabildiği ve kendilerini ifade ettiği yegane ortam Ak Partidir.  Değerli kardeşimize ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber