Ak Parti Özalp İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri İstişare Toplantısı Yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 20:19, Güncelleme: 10.12.2020 - 20:19
 

Ak Parti Özalp İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri İstişare Toplantısı Yaptı

 AK Parti Özal İlçe Koordinatörü Handan Fidan başkanlığında İlçe Başkanı Ercan Ağar ve Yürütme Kurulu Üyeleri bir araya gelerek bilgi ve istişare toplantısı düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Özalp İlçe Koordinatörü olarak göreve başlayan Handan Fidan, Yürütme Kurulu üyeleriyle toplantı düzenleyerek, yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. Koordinatör Fidan yaptığı konuşmasında " Şirin İlçemiz Özalp'ta Kıymetli başkanımız Ercan Ağar ve birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım partimiz vizyonu doğrultusunda istişarelerde bulunarak hem hal olmak istedim. Bilindiği gibi üstlendiğimiz görev bakımında İl ve ilçe başkanlığı arasında sağlam bir köprü kurarak, 2023 yolunda şimdiden çalışmalara başlamalıyız. İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'nun talimatları doğrultusunda titizlikle çalışmalıyız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ana kademede çalışan gönüldaşlarımız harikulade özveri ile çalışıyorlar. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederim " diye konuştu. İlçe Başkanı Ağar " Bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanabileceğiniz Koordinatörümüz Handan Fidan ile düzenli iletişim kurarak sağlam bir teşkilat oluşturduk. Ak partimize daha faydalı olmak için canla başla çalışacağız " dedi.

AK Parti Özal İlçe Koordinatörü Handan Fidan başkanlığında İlçe Başkanı Ercan Ağar ve Yürütme Kurulu Üyeleri bir araya gelerek bilgi ve istişare toplantısı düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Özalp İlçe Koordinatörü olarak göreve başlayan Handan Fidan, Yürütme Kurulu üyeleriyle toplantı düzenleyerek, yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu.
Koordinatör Fidan yaptığı konuşmasında " Şirin İlçemiz Özalp'ta Kıymetli başkanımız Ercan Ağar ve birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım partimiz vizyonu doğrultusunda istişarelerde bulunarak hem hal olmak istedim. Bilindiği gibi üstlendiğimiz görev bakımında İl ve ilçe başkanlığı arasında sağlam bir köprü kurarak, 2023 yolunda şimdiden çalışmalara başlamalıyız. İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'nun talimatları doğrultusunda titizlikle çalışmalıyız.
Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ana kademede çalışan gönüldaşlarımız harikulade özveri ile çalışıyorlar.
Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederim " diye konuştu.

İlçe Başkanı Ağar " Bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanabileceğiniz Koordinatörümüz Handan Fidan ile düzenli iletişim kurarak sağlam bir teşkilat oluşturduk. Ak partimize daha faydalı olmak için canla başla çalışacağız " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber