Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Duran'dan 15 Temmuz Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2019 - 20:29, Güncelleme: 14.07.2019 - 20:29
 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Duran'dan 15 Temmuz Mesajı

Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran 15 Temmuz 2016 günü hain odaklar tarafından yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yayınladı.   Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran açıklamasında, "Bugün 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bize, ülkemize, milletimize yapılanları unutmadık. O gece 250 şehit ve 2196 gazi bıraktık. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad etsin.  Acımız hala taze…  15 Temmuz hain darbe girişimi sonucu ölen şehitlerimize baş sağlığı diliyorum.  15 Temmuz denince içim ürperiyor. Yapılanları unutmadık. Haince kendi halkına silah sıktıranları unutmadık ve affetmeyeceğiz.  15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinin eşi görülmemiş destanını yazdığı geceydi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara sokaklara çağırması şüphesiz hain darbe girişiminin kırılma noktasıydı. O karanlık geceyi aydınlığa götüren Recep Tayyip Erdoğan idi. 15 Temmuz başında REİS olan bir milletin zaferi. Reise olan güvenin tablosuydu. Geçmişe sahip çıkmaktı 15 Temmuz.  Bir milletin din dil ırk ayrımı yapmadan vatanı için tarihte tekerrür etmemiş şahlanışıdır" dedi.

Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran 15 Temmuz 2016 günü hain odaklar tarafından yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yayınladı.  

Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran açıklamasında, "Bugün 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bize, ülkemize, milletimize yapılanları unutmadık. O gece 250 şehit ve 2196 gazi bıraktık. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad etsin.  Acımız hala taze…  15 Temmuz hain darbe girişimi sonucu ölen şehitlerimize baş sağlığı diliyorum.  15 Temmuz denince içim ürperiyor. Yapılanları unutmadık. Haince kendi halkına silah sıktıranları unutmadık ve affetmeyeceğiz.  15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinin eşi görülmemiş destanını yazdığı geceydi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara sokaklara çağırması şüphesiz hain darbe girişiminin kırılma noktasıydı. O karanlık geceyi aydınlığa götüren Recep Tayyip Erdoğan idi. 15 Temmuz başında REİS olan bir milletin zaferi. Reise olan güvenin tablosuydu. Geçmişe sahip çıkmaktı 15 Temmuz.  Bir milletin din dil ırk ayrımı yapmadan vatanı için tarihte tekerrür etmemiş şahlanışıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber