AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 00:32, Güncelleme: 04.02.2021 - 00:32
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti

. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak'ı ziyaret etti. Aktif saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Birliktelik ve güç birliğinin öneminde bahseden Başkan Görgülü " Mahalle muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Dernek, Vakıf ve benzeri kuruluşları önemsiyoruz. Birliktelik halinde hizmet etmek istiyoruz. Bizler AK Parti olarak her zaman vatandaşımızın emrindeyiz" dedi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan muhtar Hüseyin Şafak, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü'ye teşekkür etti.

.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak'ı ziyaret etti.
Aktif saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Vali Mithat Bey Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
Birliktelik ve güç birliğinin öneminde bahseden Başkan Görgülü " Mahalle muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Dernek, Vakıf ve benzeri kuruluşları önemsiyoruz. Birliktelik halinde hizmet etmek istiyoruz. Bizler AK Parti olarak her zaman vatandaşımızın emrindeyiz" dedi.

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan muhtar Hüseyin Şafak, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü'ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber