AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Muhtar Hüsnü Avcı'yı ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2021 - 16:30, Güncelleme: 07.02.2021 - 16:30
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Muhtar Hüsnü Avcı'yı ziyaret etti

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Selimbey mahalle Muhtarı Hüsnü Avcı'yı ziyaret etti. Muhtar ziyaretlerine devam AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Selimbey mahallesi Muhtarı Hüsnü Avcı'yı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Görgülü " Sorun ve sıkıntıların tesbiti ve çözümü noktasında en çok destek alabileceğimiz kişiler muhtarlardır. Bizleri hizmet konusunda en çok çalıştıracak yine onlardır. Bu anlamda muhtarlarımız bizler için çok önemli ve kıymetlidirler" dedi. Yapılan ziyaretin önemli olduğunu, belirten Muhtar Avcı Başkan Görgülü ve heyetine teşekkür etti.


AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Selimbey mahalle Muhtarı Hüsnü Avcı'yı ziyaret etti.


Muhtar ziyaretlerine devam AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Selimbey mahallesi Muhtarı Hüsnü Avcı'yı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılar hakkında istişarelerde bulundu.
Başkan Görgülü " Sorun ve sıkıntıların tesbiti ve çözümü noktasında en çok destek alabileceğimiz kişiler muhtarlardır. Bizleri hizmet konusunda en çok çalıştıracak yine onlardır. Bu anlamda muhtarlarımız bizler için çok önemli ve kıymetlidirler" dedi.
Yapılan ziyaretin önemli olduğunu, belirten Muhtar Avcı Başkan Görgülü ve heyetine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber