AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ " 2021 ALTIN YILIMIZ OLACAK"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2020 - 20:41, Güncelleme: 31.12.2020 - 20:41
 

AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ " 2021 ALTIN YILIMIZ OLACAK"

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü yayınladığı yeni yıl mesajında "2021 AK partimizin ve Teşkilatımızın altın yılı olacak" dedi. Başkan Görgülü yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi. " 2020 yılı Covid-19 salgın hastalıktan dolayı tüm dünya ve ülkemiz adına olumlu izler bırakmadı. Ancak 2021 yılı ülkemiz, AK Partimiz ve İpekyolu İlçe teşkilatımızın altın yılı olacak. Genç ve dinamik kadromuzla sürekli üretip, ilçemizin ve şehrimizin sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün teşkilatımızla birlikte AK davamız için, halkımız için durmadan faaliyetlerimizi icra edeceğiz. Gücünü halktan alan Ak kadro hareketi olarak bizleri baş tacı eden halkımızın yanında olacağız. Bugüne kadar, tarihi tecrübelerimizin ışığında, akıl ve bilgi ile içeride ve dışarıda karşılaştığımız zorlukları aşmanın gururunu birlikte paylaştık ve bundan sonra da paylaşacağız" diyen Görgülü "2020 yılı acı ve sevinçlerin birlikte yaşandığı, acıları ve sevinçleri paylaştığımız, birlikte üstesinden geldiğimiz ve hep birlikte el ele geride bıraktığımız bir yıl oldu. Aziz milletimizin bizlere olan inanç ve desteği ile yarının güçlü, müreffeh Türkiye'sini meydana getirmek için yeni yılda daha fazla gayret gösterecek, temel hak ve özgürlüklere yönelik her türlü tehdidi bertaraf edip, demokrasimizi kökleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. 2021 yılı keder ve üzüntülerin tarihe karıştığı, neşeyle ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyor yeni yılınızı kutluyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü yayınladığı yeni yıl mesajında "2021 AK partimizin ve Teşkilatımızın altın yılı olacak" dedi.


Başkan Görgülü yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi.
" 2020 yılı Covid-19 salgın hastalıktan dolayı tüm dünya ve ülkemiz adına olumlu izler bırakmadı. Ancak 2021 yılı ülkemiz, AK Partimiz ve İpekyolu İlçe teşkilatımızın altın yılı olacak. Genç ve dinamik kadromuzla sürekli üretip, ilçemizin ve şehrimizin sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün teşkilatımızla birlikte AK davamız için, halkımız için durmadan faaliyetlerimizi icra edeceğiz. Gücünü halktan alan Ak kadro hareketi olarak bizleri baş tacı eden halkımızın yanında olacağız.

Bugüne kadar, tarihi tecrübelerimizin ışığında, akıl ve bilgi ile içeride ve dışarıda karşılaştığımız zorlukları aşmanın gururunu birlikte paylaştık ve bundan sonra da paylaşacağız" diyen Görgülü "2020 yılı acı ve sevinçlerin birlikte yaşandığı, acıları ve sevinçleri paylaştığımız, birlikte üstesinden geldiğimiz ve hep birlikte el ele geride bıraktığımız bir yıl oldu.
Aziz milletimizin bizlere olan inanç ve desteği ile yarının güçlü, müreffeh Türkiye'sini meydana getirmek için yeni yılda daha fazla gayret gösterecek, temel hak ve özgürlüklere yönelik her türlü tehdidi bertaraf edip, demokrasimizi kökleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. 2021 yılı keder ve üzüntülerin tarihe karıştığı, neşeyle ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyor yeni yılınızı kutluyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber