Ak Parti İpekyolu Başkan Yardımcısı Şakir Gül Çalışmalarıyla Büyük Takdir Görüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 16:07, Güncelleme: 05.02.2019 - 16:07
 

Ak Parti İpekyolu Başkan Yardımcısı Şakir Gül Çalışmalarıyla Büyük Takdir Görüyor

Ak Parti Van İpekyolu İlçe  Başkan yardımcısı Şakir Gül sorunları yerinde tesbit etme  proğramıyla  yaptığı çalışmalar halk tarafında büyük takdir görüyor. Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı tarafından Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Şakir Gül’ün getirilmesiyle beraber yep yeni hizmet proğramlarıyla İlçe halkının sorun ve sıkıntılarını gideren Gül  büyük takdir görüyor. Sorunları yerinde tesbit etme proğramıyla  bir ilki başlatan Başkan yardımcısı Gül,mahalle, mahalle,kapı,kapı dolaşarak halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde tesbit ederek  ilgili makamlara iletiyor.Bu sorunların çözümü noktasında büyük gayret gösteren Gül ,hafta sonları yapılan çalışmaları İlçe halkına sunmak için geri dönüşller yapıyor. Yaklaşık bir yıldır bu proğram dahilinde hizmet vererek tüm herkesin büyük teveccühünü kazanan Gül  halkı önemseme yönleriyle Van’da ilkleri başarmış durumda.   İlk defa Başkan yardımcısı sıfatında sorunları belirlemek için mahallede uğraş veren birini gördüğünü söyleyen İpekyolu halkı’’Bu durum oldukça bizleri memnun etti. Daha önce küçük bir sorunu iletmek için büyük çabalar harcıyorduk.Çoğu zaman da netice alamıyorduk. Kendi evimizde otururken  sorunlarımız için ayağımıza gelen bir Başkan yardımcımız var.Sıkıntılarımızı dinliyor.Yapılacak veya yapılması gereken konuları bir hafta sonra mahalleye geri dönüşler yaparak bu bilgileri bizimle paylaşıyor.Bizler Şakir Gül Başkanımızı kutluyoruz. Allah kendilerinden razı olsun’’dediler.

Ak Parti Van İpekyolu İlçe  Başkan yardımcısı Şakir Gül sorunları yerinde tesbit etme  proğramıyla  yaptığı çalışmalar halk tarafında büyük takdir görüyor.

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı tarafından Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Şakir Gül’ün getirilmesiyle beraber yep yeni hizmet proğramlarıyla İlçe halkının sorun ve sıkıntılarını gideren Gül  büyük takdir görüyor.

Sorunları yerinde tesbit etme proğramıyla  bir ilki başlatan Başkan yardımcısı Gül,mahalle, mahalle,kapı,kapı dolaşarak halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde tesbit ederek  ilgili makamlara iletiyor.Bu sorunların çözümü noktasında büyük gayret gösteren Gül ,hafta sonları yapılan çalışmaları İlçe halkına sunmak için geri dönüşller yapıyor.

Yaklaşık bir yıldır bu proğram dahilinde hizmet vererek tüm herkesin büyük teveccühünü kazanan Gül  halkı önemseme yönleriyle Van’da ilkleri başarmış durumda.  

İlk defa Başkan yardımcısı sıfatında sorunları belirlemek için mahallede uğraş veren birini gördüğünü söyleyen İpekyolu halkı’’Bu durum oldukça bizleri memnun etti. Daha önce küçük bir sorunu iletmek için büyük çabalar harcıyorduk.Çoğu zaman da netice alamıyorduk.

Kendi evimizde otururken  sorunlarımız için ayağımıza gelen bir Başkan yardımcımız var.Sıkıntılarımızı dinliyor.Yapılacak veya yapılması gereken konuları bir hafta sonra mahalleye geri dönüşler yaparak bu bilgileri bizimle paylaşıyor.Bizler Şakir Gül Başkanımızı kutluyoruz. Allah kendilerinden razı olsun’’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber