Ak Kadınlar Başkale ve Gevaş İlçelerinde Yeni Başkanlarını Seçtiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 19:44, Güncelleme: 13.11.2020 - 19:44
 

Ak Kadınlar Başkale ve Gevaş İlçelerinde Yeni Başkanlarını Seçtiler

Ak Parti Van 6.Olağan Kadın Kolları Kongrelerinde Başkale ve Gevaş ilçeleri yeni Başkanlarını seçtiler. İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran'ın katılımlarıyla bugün gerçekleşen Ak Parti 6. Olağan Kadın Kolları kongrelerinde Başkale Kadın Kolları Başkanlığına Sidar Özel Gevaş İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Gülay Asal seçildiler. Yoğun katılımın olduğu kongrede kadın kollarının parti içindeki önemine vurgu yapan Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran " Ak Kadınlar davamızın mirasıdır. Kadın eli değdiği her yer kıymetlidir. Hepimiz tek yumruk halinde her geçen gün daha buyüyoruz. Bu güzel atmosferden dolayı hepinizle gurur duyuyorum dedi. Başkan Duran" AK Partimizin Başkale ve Gevas ilçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizin başta ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlı olmasını dilerken emin adımlarla 2023 hedeflerine inandığımız yolda hep beraber yürüyeceğiz " şeklinde konuştu.

Ak Parti Van 6.Olağan Kadın Kolları Kongrelerinde Başkale ve Gevaş ilçeleri yeni Başkanlarını seçtiler.

İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran'ın katılımlarıyla bugün gerçekleşen Ak Parti 6. Olağan Kadın Kolları kongrelerinde Başkale Kadın Kolları Başkanlığına Sidar Özel Gevaş İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Gülay Asal seçildiler.

Yoğun katılımın olduğu kongrede kadın kollarının parti içindeki önemine vurgu yapan Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran " Ak Kadınlar davamızın mirasıdır. Kadın eli değdiği her yer kıymetlidir. Hepimiz tek yumruk halinde her geçen gün daha buyüyoruz. Bu güzel atmosferden dolayı hepinizle gurur duyuyorum dedi.
Başkan Duran" AK Partimizin Başkale ve Gevas ilçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizin başta ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlı olmasını dilerken emin adımlarla 2023 hedeflerine inandığımız yolda hep beraber yürüyeceğiz " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber