AK Belediyeler Yeni Bilgi ve Teknolojiyi İyi Kullanıyorlar

Siyaset 16.06.2022 - 20:45, Güncelleme: 16.06.2022 - 20:45
 

AK Belediyeler Yeni Bilgi ve Teknolojiyi İyi Kullanıyorlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Hamza Dağ ve Ömer İleri, büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla AK Parti Genel Merkezi’nde ‘Yerel Yönetimlerde Yeni Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ konulu bir toplantı gerçekleştirdiler.

    AK Parti 155. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunan büyükşehir ve il belediye başkanları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ile bir araya geldi. Toplantıda yerel yönetimlerde yeni bilgi ve iletişim teknolojileri ele alındı. Toplantıda belediye başkanlarına hitap eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Belediyeler olarak amacımız; vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek ve eser bırakmak. Başkaları varsın yalanlarla uğraşsın, algıyla uğraşsın, zamanlarını boş işlerle geçirsin, bu bizi ilgilendirmiyor. AK Belediyelerimiz, ürettikleri eserleri, hizmetleri ve yeni bilgi ve iletişim teknolojilerini şehirlerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırıyorlar. Çağımızın bilgi ve iletişim teknolojilerini etkili kullanan bütün AK Belediyelerimizi tebrik ediyorum. İnsanlarımız yapılan işleri ve eserleri biliyor ve takdir ediyor. Bizim algılarla işimiz olmaz. Ortaya hizmet koyar ve bunu anlatırız.  Biz, AK Belediyeler olarak hem yeni nesil teknolojileri yakından takip ediyor ve bunları da şehirlerimize eksiksiz bir şekilde uyguluyoruz.” diye konuştu. Toplantıya katılan AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ ile AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri de yerel yönetimlerin uygulayabileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Hamza Dağ ve Ömer İleri, büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla AK Parti Genel Merkezi’nde ‘Yerel Yönetimlerde Yeni Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ konulu bir toplantı gerçekleştirdiler.

 

 

AK Parti 155. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunan büyükşehir ve il belediye başkanları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ile bir araya geldi. Toplantıda yerel yönetimlerde yeni bilgi ve iletişim teknolojileri ele alındı.

Toplantıda belediye başkanlarına hitap eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Belediyeler olarak amacımız; vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek ve eser bırakmak. Başkaları varsın yalanlarla uğraşsın, algıyla uğraşsın, zamanlarını boş işlerle geçirsin, bu bizi ilgilendirmiyor. AK Belediyelerimiz, ürettikleri eserleri, hizmetleri ve yeni bilgi ve iletişim teknolojilerini şehirlerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırıyorlar. Çağımızın bilgi ve iletişim teknolojilerini etkili kullanan bütün AK Belediyelerimizi tebrik ediyorum. İnsanlarımız yapılan işleri ve eserleri biliyor ve takdir ediyor. Bizim algılarla işimiz olmaz. Ortaya hizmet koyar ve bunu anlatırız.  Biz, AK Belediyeler olarak hem yeni nesil teknolojileri yakından takip ediyor ve bunları da şehirlerimize eksiksiz bir şekilde uyguluyoruz.” diye konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ ile AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri de yerel yönetimlerin uygulayabileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber