Ağrı Spor Teknik Direktörü Turgay Karatekin İstifa Etti

Spor 14.12.2022 - 11:45, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:45
 

Ağrı Spor Teknik Direktörü Turgay Karatekin İstifa Etti

TFF 3'üncü lig ekibi BC Group Ağrı Spor'un teknik direktörü Turgay Karatekin görevinden istifa etti.

TFF 3'üncü lig ekibi BC Group Ağrı Spor'un teknik direktörü Turgay Karatekin görevinden istifa etti.   Kendi sosyal medya hesaplarında istifa gerekçesini yazan tecrübeli hoca Karatekin şu ifadelere yer verdi:” Yaklaşık 11 haftalık görev aldığımız süre içerisinde Ağrı Spor’a elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Bu zaman zarfı içerisinde çıktığımız maçlarda 2 mağlubiyet 5 beraberlik 4 galibiyet alarak takımımızı Play off potasında tutmaya çalıştık. Özellikle son 7 haftaya girerken yaşamış olduğumuz talihsiz sakatlıklar ve gereksiz kırmızı kartlardan dolayı kadro derinliğimizin yeterli olmamasından ötürü istediğimiz sonuçları alamadık.Bu olumsuzluklara rağmen Ağrıspor’u  Play Off potasında 26 puanla tutmayı başardık. Son oynadığımız Edirne maçından sonra başkan ve yönetimle bir araya gelip görüştüğümüzde yönetimin ve Ağrıspor taraftarının şampiyonluk beklentisi içersinde olması kadro derinliğinin ve transfer sayısının düşük tutulması aynı zamanda zor şartlarda şampiyonluk sözünün veremeyeceğimi transferde çok oyuncuya ihtiyaç olduğunu mevcut kadro derinliğinin yeterli olmadığını yönetim kuruluna bildirdim.  Başkan ve yönetimine şampiyonluğun bu şartlarda zor olacağını bildirerek ve bu şartlarda yönetimin yeterince ekonomik destek alamamasından dolayı karşılıklı anlaşarak bugün itibarıyle görevimden ayrıldım. Ağrıspor gibi büyük bir camianın valilik tarafından belediye tarafından bürokrasi ve siyasilerin,STK'ların ve kentin iş adamlarının bu zor süreçte kulübün yanında olmamasından dolayı taraftarın beklentisi olan şampiyonlukta yeterli destek verilmemesi, istenilen arzu edilen şampiyonluğun zor olacağını bir Vanlı olarak kendimi bir Ağrılı olarak gördüğüm tespitlerimi söylemek mecburiyetinde hissettim. Bu desteklerin şampiyonluğa giden yolda olması gerektiğini düşünüyorum.Görev aldığımız bu süre içerisinde bizlere destek olan başta kulüp başkanım yönetim kurulu ve özellikle çok kısa sürede bu takımı oluşturması bu takımın buralara gelmesinde büyük emeği olan Sportif Direktörüm Nurettin Yıldırıma kulüp müdürüme, Umut Beye ve kulüp personeline ve aynı zamanda bize her şartta destek veren gerçek Ağrıspor taraftarına teşekkür ederim. Spor kamuoyuna duyurulur.
TFF 3'üncü lig ekibi BC Group Ağrı Spor'un teknik direktörü Turgay Karatekin görevinden istifa etti.

TFF 3'üncü lig ekibi BC Group Ağrı Spor'un teknik direktörü Turgay Karatekin görevinden istifa etti.

 

Kendi sosyal medya hesaplarında istifa gerekçesini yazan tecrübeli hoca Karatekin şu ifadelere yer verdi:” Yaklaşık 11 haftalık görev aldığımız süre içerisinde Ağrı Spor’a elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Bu zaman zarfı içerisinde çıktığımız maçlarda 2 mağlubiyet 5 beraberlik 4 galibiyet alarak takımımızı Play off potasında tutmaya çalıştık. Özellikle son 7 haftaya girerken yaşamış olduğumuz talihsiz sakatlıklar ve gereksiz kırmızı kartlardan dolayı kadro derinliğimizin yeterli olmamasından ötürü istediğimiz sonuçları alamadık.Bu olumsuzluklara rağmen

Ağrıspor’u  Play Off potasında 26 puanla tutmayı başardık. Son oynadığımız Edirne maçından sonra başkan ve yönetimle bir araya gelip görüştüğümüzde yönetimin ve Ağrıspor taraftarının şampiyonluk beklentisi içersinde olması kadro derinliğinin ve transfer sayısının düşük tutulması aynı zamanda zor şartlarda şampiyonluk sözünün veremeyeceğimi transferde çok oyuncuya ihtiyaç olduğunu mevcut kadro derinliğinin yeterli olmadığını yönetim kuruluna bildirdim.

 Başkan ve yönetimine şampiyonluğun bu şartlarda zor olacağını bildirerek ve bu şartlarda yönetimin yeterince ekonomik destek alamamasından dolayı karşılıklı anlaşarak bugün itibarıyle görevimden ayrıldım. Ağrıspor gibi büyük bir camianın valilik tarafından belediye tarafından bürokrasi ve siyasilerin,STK'ların ve kentin iş adamlarının bu zor süreçte kulübün yanında olmamasından dolayı taraftarın beklentisi olan şampiyonlukta yeterli destek verilmemesi, istenilen arzu edilen şampiyonluğun zor olacağını bir Vanlı olarak kendimi bir Ağrılı olarak gördüğüm tespitlerimi söylemek mecburiyetinde hissettim. Bu desteklerin şampiyonluğa giden yolda olması gerektiğini düşünüyorum.Görev aldığımız bu süre içerisinde bizlere destek olan başta kulüp başkanım yönetim kurulu ve özellikle çok kısa sürede bu takımı oluşturması bu takımın buralara gelmesinde büyük emeği olan

Sportif Direktörüm Nurettin Yıldırıma kulüp müdürüme, Umut Beye ve kulüp personeline ve aynı zamanda bize her şartta destek veren gerçek Ağrıspor taraftarına teşekkür ederim.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber