3. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Günleri tanıtım toplantısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 18:09, Güncelleme: 03.03.2020 - 18:09
 

3. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Günleri tanıtım toplantısı

Van'da Anatolia Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek olan ‘3. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Günleri' tanıtım toplantısı yapıldı. Bir kahvaltı salonunda kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Van'da 3. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çelik, “6-15 Mart tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz fuarımız, yöresel ürünler ve el sanatlarının yer aldığı bir fuar olacak. Bu etkinliğimizi 10 büyükşehirde yapıyoruz. Van'dan önce Maraş'ta, ondan önce Denizli ve Ankara'daydık. Bu 10 büyükşehir arasında 3 yıldan beri Van'ı da almış durumdayız. Çünkü Van bizim için önemli bir pazar ve önemli bir şehir olmanın yanında kendimizi evimizde hissettiğimiz bir şehirdir” dedi.

Van'da Anatolia Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek olan ‘3. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Günleri' tanıtım toplantısı yapıldı.

Bir kahvaltı salonunda kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Van'da 3. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çelik, “6-15 Mart tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz fuarımız, yöresel ürünler ve el sanatlarının yer aldığı bir fuar olacak. Bu etkinliğimizi 10 büyükşehirde yapıyoruz. Van'dan önce Maraş'ta, ondan önce Denizli ve Ankara'daydık. Bu 10 büyükşehir arasında 3 yıldan beri Van'ı da almış durumdayız. Çünkü Van bizim için önemli bir pazar ve önemli bir şehir olmanın yanında kendimizi evimizde hissettiğimiz bir şehirdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber