Yerli ve Milli Hizmet Aşkı

Spor 31.05.2023 - 23:36, Güncelleme: 31.05.2023 - 23:36
 

Yerli ve Milli Hizmet Aşkı

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir,yapmış olduğu hizmetlerle kimsenin yapamayacağını yaptı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir,yapmış olduğu hizmetlerle kimsenin yapamayacağını yaptı. Doğu Anadolu'nun en önemli ve kilit ili olan Van'da kariyerinde birçok başarının yanında memleketine düşkün, yerli ve milli hizmet aşkıyla  Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü görevini yürüten Yalçın Özdemir, tam bir sporcu dostu. Gençlik Spor Bakanlığının vermiş olduğu imkanları çok iyi değerlendirerek, sporcuların geleceğine büyük katkılar sağlayarak, alan üzerindeki  liyakatiyle yüzlerce yöneticiye örnek olacak Yalçın Özdemir'e Vanlılar gönülden bağlı. Van'ın kanayan yaralarından biri olan dışarıdan yapılan atamalar yüzünden hep yerinden saydı. Spor alanında binlerce gencin elinde tutarak, kente madalya getirmesine vesile olan ancak nezaketinden dolayı bunun reklamını bile yapmayan Özdemir'in tecrübe ve liyakatından faydalanılması lazım. Yerelvanhaber ekibi olarak yaptığımız araştırmalar neticesinde dışardan gelen yöneticilerin birçoğu başarız olmuştur. Milletvekillerimizin ve Van'ı yönetenlerin bu önemli değerli hak ettikleri makama getirerek, hem sporcuların daha verimli olmasını sağlamak, hemde Türkiye genelinde başarı derecesinin yükselmesine katkıda bulunmalıdırlar.
Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir,yapmış olduğu hizmetlerle kimsenin yapamayacağını yaptı.


Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir,yapmış olduğu hizmetlerle kimsenin yapamayacağını yaptı.


Doğu Anadolu'nun en önemli ve kilit ili olan Van'da kariyerinde birçok başarının yanında memleketine düşkün, yerli ve milli hizmet aşkıyla  Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Spor Hizmetleri Müdürü görevini yürüten Yalçın Özdemir, tam bir sporcu dostu.
Gençlik Spor Bakanlığının vermiş olduğu imkanları çok iyi değerlendirerek, sporcuların geleceğine büyük katkılar sağlayarak, alan üzerindeki  liyakatiyle yüzlerce yöneticiye örnek olacak Yalçın Özdemir'e Vanlılar gönülden bağlı.


Van'ın kanayan yaralarından biri olan dışarıdan yapılan atamalar yüzünden hep yerinden saydı. Spor alanında binlerce gencin elinde tutarak, kente madalya getirmesine vesile olan ancak nezaketinden dolayı bunun reklamını bile yapmayan Özdemir'in tecrübe ve liyakatından faydalanılması lazım.
Yerelvanhaber ekibi olarak yaptığımız araştırmalar neticesinde dışardan gelen yöneticilerin birçoğu başarız olmuştur. Milletvekillerimizin ve Van'ı yönetenlerin bu önemli değerli hak ettikleri makama getirerek, hem sporcuların daha verimli olmasını sağlamak, hemde Türkiye genelinde başarı derecesinin yükselmesine katkıda bulunmalıdırlar.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber